lauantai 20. elokuuta 2011

Mistä näitä pilkkuja oikein tulee?

Minulle on iskenyt totaallinen pilkkukuume! Olenkin haalinut kaappiini useamman pilkkupaidan. Kaikki paidat ovat henkäyksen keveitä ja väljiä sifonkipaitoja.  Aivan ihania  päällä! Luulen, että minulla on tässä nyt pilkkuja kerrakseen syksylle =)Arvontapostauksessani  kyselin ruusujen ja risujen perään. Kiitos kaikille tähän asti kommenttia jättäneille! Palaa varmasti noihin kommetteihin tarkemmin vielä myöhemmin. Eniten risuja on saanut kasvojen sensurointi suttaamisella. En ole itse ajatellutkaan asiaa noin että jotkut kokevat suttaamisen jopa pelottavana. Itse olen ajatellut asian niin, että pääpaino päivänasukuvissa on vaatteissa, eikä siinä minkä näköisen tai kokoisen ihmisen päällä vaatteet ovat. Tarkoitus ei ole siis esitellä itseään vaan vaatteita tai asusteita. Olen ihan tavallinen tätykkä,  enkä ole koskaan ollut mitenkään valokuvauksellinen. Kuvissa ilmeeni ovat yleensä hieman outoja, siksi olen sotkenut kasvot. Koneelta löysin hyvän esimerkin. Katsokaan vaikka itse ;) Aika pelottava tuijotus!


Pitänee jatkossa miettiä miten asukuvat toteutan. Arastelen kuvia, joissa kasvot näkyvät, mutta tykkään kuitenkin vaatteista paljon ja päivänasukuvat ovat olleet kokoajan osa blogiani.


                                      Muita kuvia pilkkupaidoista löytyy ainakin täältä ja täältä.


                                                      ♥
                                         


1 kommentti:

  1. Ihania pilkkupaitoja, love them <3 pitää itsellekkin syksyksi hankkia vastaava. Uusin oma paitahankintani on ns. kevyt sifonkipaita jossa solmittava rusetti kaulanympärille, muutenkin kova shoppailuinto taas syksyä varten.

    Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails