lauantai 13. elokuuta 2011

Little Black Dress

Syksylle on suunnitteilla hotelliviikonloppu, johon sisältyy mm.teatterissa käynti. Tulevaa reissua silmällä pitäen ostin mustan mekon Hennesiltä. Mekon mukana tuli vaalea vyö, mutta itse taidan pukea mekon mustan rusettivyön kanssa.  Mekon kaveriksi sitten ehdottomasti joku ylisöpö clutch.Reissuunlähdön onnistumisen kanssa vielä tosin on vähän niin ja näin.  Tielleni ilmaantuneet kuopat nimittäin taitavatkin olla vielä hieman pelättyä syvempiä ja syksynaikana joudun rämpimään varmasti aika syvienpohjamutien kautta.  Kuopista en edelleenkään halua tänne blogiin kertoa tämän enempää. Haluan pitää tämän blogin sellaisena hyvänmielen paikkana, enkä halua myöskään ahdistaa teitä lukijoita synkillä asioilla. Nautitaan elämästä tässä ja nyt !
4 kommenttia:

 1. Voi voi, kuulostaapa ikävältä :(
  Siis ne kuopat eikä se ihana hotelliviikonloppu.
  Toivon syvästi että kuopat siliäisi matkan varrella. Tsemppiä Hanna! Koita jaksella.

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko. Toivottavasti montut oikenevat ja asiat selviävät.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo mekko, minun vaatekaappi kaipaa kyllä ihan selkeästi tuollaista juhlaan kuin juhlaan sopivaa "pikkumustaa" ;) Jospa sellaisen hankkisin sitten, kun raskauskilot ja vähän päällekin on karistettu :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille: Valitettavasti montun pohjat on koluttava lävitse ja rapa tulee varmasti roiskumaan. Uskon kuitenkin vakaasti selviäväni ainakin lähes ehjin nahoin montun pohjalta taas takaisin pinnalle. Ei sitä kuulkaas koskaan tiedä mihin sitä elämässään joutuu, ja hyvä niin. Ihanaa viikonloppua teille ihanaiset

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails