torstai 1. joulukuuta 2011

Beautiful livingrooms

Olen kuumeessa jo kolmatta päivää.  Koska vätystää eikä olo ole kovin häävi niin tein teille postauksen lainakuvilla. Aiemmin postasin teille makuuhuone aiheisia  kuvia joten jatketaan nyt näillä olkkarikuvilla.


                                                                                  ♥


                                                                     

6 kommenttia:

 1. täydellisiä! voi kun olis varaa panostaa olohuoneen sisustukseen täysillä :) olis ihanaa hankkia kaikkia kauniita esineitä hinnasta välittämättä :)

  VastaaPoista
 2. kauniita! :)
  tuo eka kuva on aivan ku Charin olkkari!

  VastaaPoista
 3. Heippa Hanna! Aivan ihana blogi sinulla :)

  En tiedä, mistä olet postauksen kuvan ottanut, mutta pari kappaletta on peräisin blogistani, kuvia jotka olen ottanut olohuoneestani, joten olisi mukava, että niiden kohdalla olisi maininta kuvien alkuperästä. Toki voi olla, että kuvat ovat levinneet jonnekin muualle, siinä tapauksessa, voisin ottaa kyseiseen sivustoon yhteyttä.

  Ja aivan ihania inspiraatiokuvia täältä löytyykään! Kiitos kivasta postauksesta :)

  VastaaPoista
 4. Niin ja tosiaan ihan oma vikani, kun en vielä tuolloin laittanut "puumerkkiäni" kuviini, joten niitä on tosiaan levinnyt vaikka minne :)

  VastaaPoista
 5. Voi Char olen pahoillani! Kaikki kuvat on otettu eri tumbrl blogeista, joten ne ovat varmaan tosiaan levinneet jo ties minne. Poistin nyt sinulle kuuluvat kuvat.

  VastaaPoista
 6. Voi ei mitään hätää, saa ne täällä olla :) yritän vain hieman valvoa, minne kuvani leviävät, mutta se taitaapi olla mahdotonta :D Siksi laitankin nykyään blogini nimen aina alakulmaan, jos hieman rajottaisi. Mutta arvelinkin, että ne varmaan ovat jostain tumbrl sivustolta löytyneet, eli ei sinun syysi ollenkaan :) Ja tosiaan aivan ihanan inspiroiva postaus!

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails