lauantai 10. joulukuuta 2011

Candy Canes

Ompas viikko taas hurahtanut nopeasti! Huomenna syttyy jo kolmas adventtikynttilä ja jouluun on enää pari viikkoa aikaa. Hui, mitenkähän ihmeessä ennätän kaikki järjestelyt tekemään.  Eilen sentäs saatiin lapsille jo hommattua ensimmäiset joululahjat. Ehkä ne asiat siitä suttaantuu, ja kyllähän se joulu tulee vähemmälläkin hössötyksellä ;)


Karkkikepit pääsivät koristamaan olkkarin pöytää siskolta saamieni upeiden punaisten ruusujen kaveriksi.Punaista myös kynsissä ;) Pitääpä olla varovainen, ettei punainen pääse ottamaan valtaansa koko kämppää =)


Taidan tästä lähteä kopistelemaan askartelutarvikelaatikoita, jospa vaikka innostuisi muutaman joulukortin väsäämään.
3 kommenttia:

 1. Minulla alkaa joululahjat olemaan kasassa. Olen sellainen, että ostele niitä jo alkusyksystä mm. Hulluilta Päiviltä ;) Pojalle ei osteta varmaan itse mitään, 2kk ikäinen kun ei lahjojen päälle vielä ymmärrä eikä nyt edes tartte mitään :)

  VastaaPoista
 2. Ei mahda mitään, punaiset ruusut vain ovat lempikukkiani!!! Ihania :)

  Olen samaa mieltä, kyllä se joulu tulee vähemmälläkin höösäämisellä. Tulee ihan varmasti. Helppohan minun on sanoa, kun en ole mikään erityinen jouluihminen.

  Hauskaa viikonloppua Hanna!
  Helena /Tavallista arkea

  VastaaPoista
 3. Aina ihailen karkkikeppejä kaupoissa joulun alla mutta koskaan en ole ostanut.. Nämä kuvat kyllä innostutti mua nyt paljon joten jos yrittäisin tänä vuonna saada ostettua niitä :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails