perjantai 28. joulukuuta 2012

Herra Gusto
Ennen joulua tein postauksen, jossa listasin hieman vinkkejä pukinkonttiin. Yksi postauksen esineistä oli  Nescafé Dolce Gusto Circolo. Pian tuon postauksen jälkeen sain sähköpostiini tiedon, että minulla olisi mahdollisuus saada automaattinen Circolo testattavakseni. Värikin oli vielä meidän keittiöön mukavasti sopiva hopeinen, joten tietysti tartuin ilomielin tilaisuuteen.


Ihan jouluksi keitin ei meille ennättänyt, mutta eilisestä saakka meillä on maisteltu keittimen mukana tulleita makuja.  Kaikkia en ole vielä kunnolla ennättänyt testailemaan, mutta tällä hetkellä suosikkejani taitavat olla Chococino,  Lemon ja lastensuosikki Nesquik kaakao.  Laitoin kapselit isoon lasipurkkiin, mutta se ei ole kovin käytännöllinen systeemi noiden säilytykseen.Parasta keittimessä on sen helppokäyttöisyys. Lapsetkin osaavat sillä helposti pyöräyttää itsellensä lämpimät kaakaot ilman että tarvitsee pelätä maidon kiehumista ylitse. 

Sinun ei tarvitse kuin lisätä raikasta vettä säiliöön, napsauttaa virta päälle, valita valintarullalla sopiva annostelu joka löytyy jokaisesta kapselista, asettaa kapseli pidikkeeseen, painaa varmistinvipu alas ja valikoida kuuma- tai kylmäpainike ja sinulla on hetken päästä maistuva juoma mukissasi.Paljon helpommaksi ei voisi erilaisten kahvien valmistusta enää tehdä  :)3 kommenttia:

  1. Nam! Toi olis niiiiin kiva! Tuntuu vaan jotenkin etten uskalla ostaa kokeilematta...

    VastaaPoista
  2. Olen aina pitänyt tuota keitintä hieman turhakkeena, mutta mitä pidempään sitä on markkinoilla katsonut niin onpahan minullekin pieni kipinä laitteesta tullut. Eri vaihtoehtoja mauille on jo niin paljon, että ehkäpä minäkin sieltä omani löytäisin. Chococino kieltämättä maistuisi nyt. :)

    VastaaPoista
  3. Mulla olisi sulle haaste http://nopso.blogspot.fi/2012/12/haaste-on-heitetty.html

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails