keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Posti- ja lahjapaketteja

Vihdoinkin on muutamia joululahjoja hankittuna! Viimeiset postimyymälöistäkin tilatut paketit tulivat tänään ja  kävin ne hakemassa töistä päästyäni Smartpost automaatista. Kummipojalle tilattu lahja tosin ei ennättänyt riittävän ajoissa perille, kun minun oli se vielä tarkoitus postittaa eteenpäin. Mutta eipä hätiä mitiä; ostin jotain muuta tilalle ja käärin kummipojalle aikaisemmin aikomani lahjan omalle pojalle pakettiin. Näppärää kun on samanikäisiä lapsosia lähipiirissä ;)
SmartPost on muuten äly kätsy vehje!  Postin ohjauspalvelun avulla voit ohjata kaikki tilaamasi paketit automaattiin ja  näin vältyt postissa ruuhkassa jonottamiselta. Automaatilla on myös tosi helppo postittaa paketit. Tätä hyödynnän varmasti ensi vuonnakin kun posti ruuhkautuu jouluasioilla liikkuvista ihmisistä.Tänään minulla oli ihan pieni hetki töiden jälkeen aikaa olla yksin kotona ja käytin ajan lahjapapereiden rapisteluun ja nauhojen kiharteluun. Näyttäisi siltä, että kattauksen lisäksi myös suurin osa paketeista on meillä tänä vuonna hopean ja valkoisen sävyisiä ♥. Viikonloppuna pidetään sitten miehen kanssa perinteiset joululahjavalvojaiset ja kääritään loput lahjat papereihin glögiä maistellen.  
Yritetään aina puuhastella mahdollisimman hiljaa etteivät lapset herää paperien rapisteluun ;)

                                           ★


                                    
2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunista lahjanarua <3 Mistä olet tuollaista löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin narun Tiimarista. On kyllä tosi kivan näköistä. Ajattelin että pitäisi käydä katsomassa jos sitä olisi vielä niin ostaisin toisenkin rullan :)

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails