sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Narsisseja ja suklaarakeita

Eilen iskeytyi  pitkästä aikaan migreeni, joten  pääsiäisen esille laittaminen jäi sitten hieman vaiheeseen. Onneksi päänsärky ei äitynyt ihan niin kovaksi kuin mitä se on joskus ollut, eikä tullut edes pahoinvointia. Tällä kertaa migreeni alkoi näköhäiriöillä eikä sillä pelottavalla koko toisen puolen kropan puutumisella niin kuin joskus nuorempana. Se oli kyllä hurja tunne!  Puhekkin meni aina ihan oudoksi kun kieli oli puutunut.Perjantaina nappasin kaupasta narsissikassin ja suklaarakeita. Noi rakeet on niin parhaita ja niitä pitää aina pääsiäisenä olla astiassa pöydällä. Lapset kyllä hiukan ihmettelivät kun kielsin vielä syömästä niitä kertomalla että ne ovat koristeita ;)


Narsissit olivat eilen vielä ihan nupussa, mutta tänä aamuna jokunen kukka oli jo auennut. Narsissikassissa oli yhteensä kolme narsissia ja ripottelin niitä ympäri kämppään. En uskaltanut vielä laittaa niitä ulos etteivät vaan palellu. En kuitenkaan muistaisi nostaa niitä joka yöksi sisälle.


Jotenkin minä tykkään että noi kukkasipulit saavat ihan reilusti näkyä.Pääsiäiskortitkin on vielä askartelematta, mutta jospa ne vaikka tänään saisi tehtyä niin ennättäisivät ehkä sitten vielä pääsiäiseksi perille postin kauttakin.


                                                                           


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails