lauantai 16. maaliskuuta 2013

Viikonlopun relailuaKiireisten arkiaamujen jälkeen on lauantaisin ihana nautiskella aamukahvit aivan rauhassa ilman että on kiire yhtään minnekkään. Vaikka viikonlopuille on yleensä kerääntynyt kymmeniä rästi hommia, joita ei ole arki-iltaisin jaksanut tai kerinnyt tehdä niin minä olen yrittänyt viime aikoina pyhittää viikonloput rentoutumiselle.
Siisti koti ei ole stressin arvoinen, vaikka pakkohan se on myöntään, että olisihan se kiva jos olisi aina siisti koti.
Tänä aamuna olikin erityisen ihana herätä kun aurinko pilkahteli sälekaihtimien välistä makkariin 
Kömmin eilen illalla ajoissa sänkyyn, enkä katsonutkaan enää leffaa niin kuin facen puolella suunnittelin. Viinipullokin jäi korkkaamattomana jääkaappiin.
Muistankin lukeneeni joskus jonkun artikkelin, jossa kerrottiin juuri tästä viikonlopun rentoutumisesta. Sen mukaan jos aikoo saada viikonlopun aikana nollattua viikon tulisi perjantaina  käydä nukkumaan ajoissa  Mahdolliset juhlat ja pippalot tulisi mielummin  ajoittaa lauantai-illalle. 
Kuulostaa aika järkevältä. 

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!

Muistakaahan, että rentoutuminen tekee hyvää keholle ja mielelle. Stressaantunut ihminen myös lihoo helpommin joten laiskottelemalla  voi myös laihtua ;)

2 kommenttia:

  1. Joo, samaa olen itsekkin funtsinut, että olisihan se ihanaa jos joka viikko jaksaisi kuurata kämpän ihan kunnolla viikonloppua varten, mutte ei, tässä arjen kiireessä se täydellinen siivous ei vain onnistu. Pikasiivous kyllä. ;)

    VastaaPoista
  2. Pikasiivousta meilläkin harrastetaan. Onneks meillä ei juuri olekkaan sellaisia mattoja joita voisi ulkona tampata ;)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails