lauantai 1. helmikuuta 2014

Vuoden ekat loppuun kulutetut purnukat

             Hei, hei tammikuu! Tervetuloa helmikuu!

Aloitellaas uusi kuukausi jälleen näillä kuukauden aikana loppuun käytetyillä purkeilla ja purnukoilla. Olen huomannut että sekä dödö, että suihkusaippua kestävät minulla noin kuukauden siksipä niitä vilahteleekin säännöllisin väliajoin näissä kuvissa. 


Olenkin jo useasti täällä blogissakin maininnut, että tykkään kovasti Tigin hiustuotteista ja ne ovat minulla kovassa käytössä. Viime kuun aikana loppuun tuli käytettyä tuo iso hoitoaine pumppupullo, jossa on ihana kinuskinen tuoksu.
LdB:n suihkusaippuat ovat myös lemppareita ja niitä löytyy useasti kylppäristä ja siten näistä postauksistakin. Tämä persikan ja mandariinin tuoksuinen suihkusaippua oli tosi ihana!
Hammastahnoja en ole aikaisemmin näihin postauksiin ottanutkaan mukaan, mutta useimmiten se on meillä Pepsodenttia.


Vartalovoiteita kuluu näin pakkasilla ja sain jälleen yhden vartalovoide purnukan loppuun. Vielä on purkkien hävitysurakkaan noiden vartalovoiteiden osalta aikalailla jäljellä... Deudoranttina käytän Doven insible dry dödöä tai sitten Rexonan maximum protection dödöä.
Hiuspuuteri ja Mavalan kynsilakka pääsivät myös purkkien taivaaseen.                    Kuukauden saldo oli siis 7 tyhjää purkkia.                                                        Mukavaa lauantaita toivotellen, 

                                                                      
                                                                    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails