keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Rocky road leivokset valkosuklaalla

                           

                             Heipskukkuu!

Tyttäreni täyttää aina vuosia uuden vuodenaattona ja tänä vuonna hän etsi itse netistä leipomisohjeita ja tekikin itse ison osan tarjoiluista. Yksi tarjoiluista oli valkosuklaiset Rocky Road leivokset, joidenka ohjeen tytär nappasi Saijiksen blogista. Jos tuo Saijiksen blogi ei ole teille ennestään tuttu niin kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa sinne. Aivan ihania kuvia!

                 Rocky Road leivokset valkosuklaalla

Tarvikkeet:

200g Fazerin Sinistä suklaata
130g Pandan tummaa suklaata
80g Pandan valkosuklaata
25g voita
vaahtokarkkeja
Candy Kingin Bubblizz karkkeja
Suolapähkinöitä Sulata Fazerin sininen, tummasuklaa ja voi erikseen.  Sulatuksen jälkeen sekoita suklaat keskenään kulhossa ja lisää viimeinä joukkoon voisula.
Pilko täytteet pieniksi paloiksi. Karkit ja vaahtikset on kätevä leikata saksilla pieniksi. Vuoraa pieni vuoka leivinpaperilla ja kaada taikinasta hieman yli puolet vuuan pohjalle. Lisää täytteet ja loput taikina. Koristele valkosuklaalla. Nosta jääkaappiin kovettumaan.Vaikka ohjeeseen kuluikin aika paljon suklaata leivoksia itsessään tuli aika vähän. Eli kovin suurelle vierasjoukolle yhdestä annoksesta ei riitä.  Näiden lisäksi tyttönen teki myös  toffee valkosuklaa kakun, jonka ohjeen löydät täältä Face tomorrow today blogista.

                                      Mukavaa illan jatkoa toivotellen,

                                     

2 kommenttia:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails