perjantai 15. toukokuuta 2015

Pieniin herkkuhetkiin

Kylläpä tätä tyttöä nyt hemmotellaan! Sain nimittäin pienen ajan sisällä Cloettalta jo toisen maistaispaketin. Tällä kertaa paketti ei sisältänyt pähkinöitä vaan erilaisia makeisia, purkkaa ja välipalasuklaata.Voin kertoa, että oli aika monta apulaista avaamassa pakettia ja innoikaita maistelijoita oikein rivissä ;)  Ihan kaikkia kesäuuttuuksia emme ole vielä ennättäneet maistelemaan, mutta eiköhän seuraavana karkkipäivänä tilanne tule korjattua ;)Viime lauantaina maistelimme TV MIX Romance pussin sisältöä. Romance pussissa on raikaita hedelmä namusia ja lakuja.  Pussissa on niin viinikumeja, JellyBeans- rakeita, mustia liitulakuja ja kerroslakupaloja.  Niin namia!


Seuraavaksi maistelimme Hyvää makumaasta karkkeja; makuina Metsän herkut ja Puutarhan parhaat. 
Nuo mustat kalat ja tassut olivat näistä pusseista minun lempparit :)


Lopuksi vielä maistelimme Allsorts lakupötköjä, joita oli kolmessa eri maussa, kookos, kaakao ja marjan makuinen.Huh, huh olipas siinä herkkua kerrakseen! Huomasin ruokakaupassa käydessäni että nämä uutuudet ovat jo saapuneet kauppoihinkin, eli ei kuin hakemaan omat maistiaiaset seuraavalle karkkipäivälle :)
1 kommentti:

  1. Eikä, mä en oo tiennytkään että noita Allsortseja myydään tuollaisissa pötköissä! Ihan huippua! Nuo valko-vaaleanpunaiset lakut ja ruskeat lakut ovat mun suosikkeja noista :))

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails