keskiviikko 3. helmikuuta 2010

ILO:a koruista

Ihanaa, torstai ja enää yksi aamu herätys ennen viikonloppua! Kävin eilen illalla ystävän luona Ilo-korukutsuilla ja mukaan tarttui tälläinen Frida rannekoru. Ilo-korun ostamalla tuet Meksikolaisten naisten toimeentuloa. Korut on valmistettu käsityönä luonnonmateriaaleista, kaikki korujen elementit ovat aitoja värikkäitä korukiviä, viljeltyjä helmiä ja sterling hopeaa. Koruilla on 6kk:n takuu.
Tässäpä vielä Tamarindon sivuilta kopsattu esittelyteksti Ilo-koruista:


Ilo-korun käyttäjänä tiedät tukevasi jonkun perheenäidin elämää Meksico Cityssä - apu on konkreettinen ja menee taatusti perille.
Meille oli jo alusta asti selvää, että haluamme tukea paikallisten naisten elämää teettäessämme koruja Meksikossa. Emme halunneet teettää niitä epämääräisessä peltihallissa jollakin yrittäjällä, jolloin vain murto-osa maksamastamme palkkiosta päätyisi korujen tekijöille.
Haluamme itse olla vastuussa korujen koko valmistusprosessista. Näin voimme maksaa korujen tekijöille reilun palkan, jolla he voivat elättää perheensä. ilo-korut teetetään naisilla, joiden toimeentulo muuten olisi todella niukkaa. Heillä ei olisi työtä lainkaan tai heidän työpaikkansa sijaitsisi kaukana kotoa. Jopa niin kaukana, etta he näkisivat omian lapsiaan vain kerran tai kaksi kuussa.
Hanne on jatkuvasti yhteydessä naisiin, jotka tekevät ilo-korut kotonaan. Näin he voivat olla lähellä lapsiaan ja perhettään. Usein naisia on auttamassa heidän oma äitinsä vahtimalla lapsia äidin ollessa töissä.

Onko korut teille tuttuja?

2 kommenttia:

 1. Great blog!

  I need your help badly!! Could you please vote for my outfit here: http://bit.ly/4wLwyk
  Click the link and and you can vote for me at the bottom of the page. Just enter your email address and the verification code! It just takes 2 seconds of your time and you can do me a big favor!!

  Thanks a million times!!!
  xoxo

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails