perjantai 19. helmikuuta 2010

Not my day...

Juupa, juu! Näin kauan se minun lupaamani ostoslakko sitten kesti!! Enkö kävellyt yhteen ihanaan lamppuja myyvään kauppaan töiden jälkeen ja kapas vaan yhtä äkkiä huomisin ajavani kotiapäin jalkalamppu takapenkillä ja pari sataa köyhempänä.
...Kele että on huono itsensä hallintakyky!!! No hyvä puoli tässä on se, että yhtään rättiä/korua/kenkää saatikka laukkua ei tarttunut mukaan. (Paitsi, että eilen postista tuli Hennesin paketti, mutta sitähän ei lasketa koska se tilaus oilli tehty ennen ostoslakkopäätöstä.)


Ei siinä vielä mitään, että sorruin taas tuhlaamaan, mutta siinä valaisinta autoon tunkiessa tökkäsin sillä lampunjalalla auton kylkeen ja eikö siihen jäänyt kivat naarmut. Luojan lykky on niin vanha auto ettei niin paljoa harmita, mutta kyllä tuokin sapettaa!

No sitten vihdoinkin sain pakkasessa valaisimen ehjänä kotiin ja raahasin sen olkkarin nurkkaan. Nyt on olekkaan enää niin vakuuttunut oliko se hyvä ostos. Jotensakin näytti kaupassa paremmalta muiden lamppujen ympäröimänä... Siis auts, mitä mä teen sanokaan te, onko lamppu hyvä? Myyjä lupasi kyllä, että lampun voi vaihtaa toiseenkin, mutta jotenkin tykkään tästäkin.4 kommenttia:

  1. kiitti!alan kallistua siihen ajatukseen, että valaisin sai kuin saikin meiltä uuden kodin!

    VastaaPoista
  2. Varmaan ihan ookoo...itte ehkä olisin kallistunut mustapuhuvaan lamppuun=()mutta sinähän sitä lamppua katselet;))

    VastaaPoista
  3. kipa: toi natsaa värin puolesta kattovalaisimeen. Katselin kyllä yhtä ihanaa mustaakin,mutta otin sitten kuitenkin tuon jossain mielenhäiriössä ;)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails