maanantai 25. lokakuuta 2010

Going to speakeasy party

No niin, tässäpä näitä asukuvia sieltä teatterista ja salakappakka partyista. Kuvat on otettu hotellilla ennen lähtöä, itse tilaisuudesta en juurikaan kuvia ottanut.


Helmet katkesi jo ennen kuin pääsin hotellilta ulos, siksi ne tuollaisella sykeröllä. Puuhkasta irtosi ihan älytsin paljon höyheniä. No niitä seuraamalla osasi hyvin teatterilta takaisin hotellille.  Oli muuten monen muunkin naisen puuhkasta irronnut höyhen poikineen, sillä teatterin lattia oli sen näköinen kuin siellä olisi kynitty koko kanala.Minulla oli takkina mummoni vanha turkki ja miehelläni oli pappani vanha pomppa. Harmi ettei turkki päällä tullut otettua yhtään kuvaa,  se rötköttää tuossa alakuvassa nojatuolin kaiteella. Turkki on vastoin periaatteitani aito, mutta järkeistin asian niin ettei siinä enää yhtään eläintä kärsi, jos pidän vanhaa "antiikkiturkkia".

Photobucket


4 kommenttia:

  1. Ihanat asut! Teemajuhlat on niin kivoja, liian harvoin vaan kukaan järjestää...

    VastaaPoista
  2. Mussu: Kiitos paljon! Olisin halunnut sellaisen charleston henkisen hapsumekon, mutta en oikein löytänyt sopivaa. Nämä juhlat oli jatkot teatteriravintolassa. Ensi viikonloppuna sitten Halloween juhlat lasten kera :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails