tiistai 5. lokakuuta 2010

October is national breast cancer awareness month

Lokakuu on kansainvälinen rintasyöpä kuukausi. Rintasyöpä on  naisten yleisin syöpä. Vaikka riski sairastua rintasyöpään kasvaakin iän myötä ei sairastuminen ole mitenkään pois suljettua meiltä nuoremmiltakaan naisilta. Rintasyövän ensioire on useinmiten kyhmy rinnassa. Kyhmy on usein oireeton, jotenka rintojen omatarkkailun tärkeyttä ei voi varmaan koskaan liiaksi korostaa.

Rinnat olisi hyvä tutkia kuukautisten jälkeen, jolloin rinnoissa on vähiten hormonitoiminnasta johtuvia möykkyjä. Rinnat tulisi tutkia sekä makuullaan että seisoollaan. Myös peilistä olisi joskus hyvä vilaista miltä rinnat näyttävät; onko nännit sisäänpäin vetäytyneet, onko väri muutoksia jne.

Rinnat olisi hvyä palpoida parilla kolmella sormella painellen kellonviisarimaisesti käyden koko rinta välitse unohtamatta kainaloja ja solisluu kuoppia.

Kenenkään rinta ei varmasti ole aivan siloinen, mutta jos huomaat rinnassasi kovan hernemäisen möykyn joka olla jököttää paikoillan eikä ole liikkuva, alustastaan irtonainen sitä olisi hyvä käydä näyttämässä ammattilaiselle.

Anteeks paatos, mutta innostuin nyt vähän tästä aiheesta!
                                                                             (Pics)


Muistakaa Pukeudu Pinkiin päivä 15.10.10!

3 kommenttia:

 1. cool blog

  come follow the first ever fashion blog from a Guys POV, let He know what you think

  http://www.fashionbyhe.com

  VastaaPoista
 2. the campaign pics are soo funny!

  xoxo

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails