lauantai 9. lokakuuta 2010

Ruokailutilamme

All you need is white blogissa oli pari päivää sitten aivan ihastuttava ruokailutila.  Napsin joitain kuvia meidän pertti perusmallin ruokailutilasta ja tulin siihen tulokseen, että tarvitsemme pikaisesti uuden ruokailuryhmän. Vai mitä tykkäätte?
6 kommenttia:

 1. pertti perusmalli :DD. no tottahan toki kiinnostuin heti ja piti tulla tänne kurkkimaan! niin ja kiitos kovasti kehuista :).

  minkä väristä uutta ruokailuryhmää oot ajatellu? nykyinen sopii kyllä hyvin sävyltään lattian, ikkuna- ja ovikarmien kans. entä minkä värinen on noiden tuolien verhoilu? jos verhoilet istuinosan uusiks! päälle vaan uus kangas, joku vaalean beige tai valkoinen! ite tein niin edellisessä kodissa entisen ryhmän kans, onnistu hyvin ekakertalaiseltakin :).

  voi sullakin on kivituikkuja <3. mulla ei vielä yhtään!!!

  VastaaPoista
 2. niin ja millanen asumismuoto teillä on, omakotitalo vai rivitalo?

  VastaaPoista
 3. S:Asumme omakotitalossa. Olen haaveilllut joko valkeasta tai mustasta ruokailuryhmästä. Tai valkeasta pöydästä ja mustista tuoleista tai toisinpäin. Nykyisten tuolien päällystys on musta-harmaa ja ne olenkin laittanut entisten likaantuneiden vaaleiden päälle. Ei oikein lapsiperheessä tuo vaalea kangas menestynyt.
  Olen myös miettinyt pitäisikö tuo viimeisessä kuvassa näkyvä tilanjakana toimiva ritilikkö maalata valkoiseksi?

  VastaaPoista
 4. ehottomasti maalaa se valkoiseks jos vaihdat ruokailuryhmän valkoiseks myös! joo niin mä tekisin et valkonen tilanjakaja ja valkoinen pöytä & tuolit. tuo yks seinä ja verhot on jo valkoiset ni se on siinä! :)

  VastaaPoista
 5. S: Kiitos kommentistasi. Seinä jolla on nuo pienet taulut on itse asiassa sävyä hiekka, mutta luulen että valkoinen näyttäisi sitä vasten hyvältä. Pitääpä yrittää saada mies innostumaan maalaushommasta :)

  VastaaPoista
 6. niin mä tarkotin alunperin tota ikkunaseinää, se näyttäs olevan valkoinen..? mut hyvä idea ois tosiaan vaihtaa ton hiekan sävykin valkoiseen :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails