keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

230311

Tulin vaan pikaisesti toivottelemaan teille ihanaa pikkulauantaita, elikkäpäs keskiviikkoa =)
Se on taas viikko puolivälissä.

Photobucket

Olisin tosi kiitollinen, jos jättäisitte kommenttilootaan toiveita/ideoita minkä tyylisiä postauksia toivoisitte minun tekevän. Blogini on  varsinainen sillisalaatti ja punainen lanka on tainnut olla kadoksissa jo blogin alkuajoista saakka. Toisaalta tykkäänkin postailla erilaisista jutuista.  Kirjallinen ilmaisu ei ole koskaan ollut vahvin alani, eli jatkossakin kuvat ovat pääosissa posteissa. Mutta tosiaankin haluaisin kuulla nyt teidän toiveitanne blogin suhteen. Lisäksi olisi kiva tietää ketä kaikkia täällä käy kurkkimassa  =)


5 kommenttia:

  1. Heipsankeikkaa ja mukavata pikkulauantaita sinnekin suunnalle!

    Sama juttu se on mullakin, siis että blogi on aikamoinen sillisalaatti. Mutta toisaalta, haitanneeko tuo. Itse kirjoittelen omista kiinnostuksen kohteista, ja teen niin jatkossakin. Tykkäilen sun blogista juuri tuollaisena, mutta jos nyt jotain täytyy mainita niin pidän mm. kaikista arvosteluista(kosmetiikka jne...) ja muotijutut luen kanssa :)Ihan perus arkijutut on kivoja.

    VastaaPoista
  2. Ansku: Kiitti kommentistasi ja postausvinkeistä. Arvosteluja en ole hirveästi tainnutkaan postailla. Laitanpa vinkin hautumaan. Itsekkin tykkään monipuolisuudesta blogeissa.

    VastaaPoista
  3. Heips!
    Täällä kurkkimassa, aina kun uusia postauksia ilmestyy. Mä tykkään kyllä monipuolisista blogeista ja kivoista kuvista. Että samaa linjaa vaan :)
    Muksaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kati: Kiva että jaksat käydä kurkistelemassa. Ja tosi kiva kuulla, että tykkäät blogistani ihan sellaisenaankin :)

    VastaaPoista
  5. Minä kurkin tänne:) Minun mielestä asukuvat on aina kivoja ja muutkin "oman elämän" pohdinnat ja jutut.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails