sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

All city brown & Latte Queen

Kartutin jälleen eilen graffti kynsilakkakokoelmaani muutamalla uutuusvärillä. Aikaisempia graffitilakkauksiani voi katsella mm. täältä, täältä ja täältä.
Tarkoitus oli ostaa kultaista ja ruskeaa lakkaa, mutta kultainen oli sitten jo myyty loppuun ainakin kyseisestä kaupasta.Ruskean sävyjä oli kaksi 810 All city brown ja vaaleampi 809 Latte queen. En osannut päättää kumman ottaisin niin ostin sitten molemmat!


Varpaisiin jo testailin tuota tummempaa kultaisen aluslakan kanssa ja aika kivat tuli.

Tässä vielä Isadoran sivuilta napattu kuva uutuuslakoista. Tuolla sivulla on myös ohje kuinka lakkoja käytetään jos joku ei ole vielä asiaan perehtynyt.  Rastitin kuvaa vielä noi ostamani lakat.6 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla, täytyykin alkaa seurailemaan=)Noi on kyllä mageita nuo lakat=)

  VastaaPoista
 2. Keke: Kiva kuulla että tykkäät! Uudet lukijat lämmittää aina sydäntä kovasti <3 Näillä lakoilla saa kyllä nopsasti näyttävän lakkauksen.

  VastaaPoista
 3. En ole nähnyt noita ruskeita, mutta vaikuttaa kivoilta. Mulla on itsellä musta ja pinkki, mustasta tykkään ehkä enempi. Mun mielestä se sopii tosi monien lakkojen kanssa, kun se pinkki on tähän mennessä passannut oikeastaan kahden lakan kanssa kanssa (toisen vaaleanpunaisen ja violetin kanssa).

  VastaaPoista
 4. I'm Lacking: Minulla on myös se musta lakka ja sitä olen käyttänyt jonkun verran. Valkoinen on minusta ollut tähän saakka huonoin. Siinä väri jotenkin niin kuin leviää kynnessä jo parissa päivässä.

  VastaaPoista
 5. Valkoinen vois toisaalta olla kans semmonen mikä sopii monien muiden sävyjen kanssa. Mutta toi leviäminen ei todellakaan kuulosta hyvältä.

  VastaaPoista
 6. Kävin ostamassa tänään mustan graffitilakan. Eilen lakkasin kynnet luumun värisellä lakalla jote se jäi pohjalle. Ihan voin kertoo et lakkaus näyttää siltä, et olisin kökkinyt jossain pellolla tuntikausia ja että kynnet ovat todella likaiset! Musta siis tarvitsee rinnalleen ainakin jonkun puhtaan värin. Muuten ei oikein onnistu... :/

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails