perjantai 11. maaliskuuta 2011

Chick litiä ja lepoa

Flunssa vaivaa jo melkein kolmatta viikkoa. Jossain vaiheessa taisi olla  jo poskionteloissakin tavaraa. Nyt kipu ja paineen tunne poskissa on helpottanut ja tilalle on tullut ikävä hedari.  En muista koska viimeksi olisin napsinut näin paljon särkylääkettä kuin viime viikkoina. Yöunia on katkonut nenän niistäminen ja yskinen. Tänä viikonloppuna siis pitää levätä ja kerätä taas voimia uutta työviikkoa varten.



Lainasin kirjastosta hauskan kirjan; Kira Poutasen Rakkautta al dante. En ole hänen kirjoittamia kirjoja aiemmin lukenutkaan ja nyt tuli vaan aloitettua kirjojen lukeminen vähän hassussa järjestyksessä. Rakkautta el dante kun taitaa olla tuorein julkaistu kirja. Hauskalta vaikuttaa, sopivan chick litiä rentoutumiseen, ja luulempa että lainaan kirjastosta aiemmat julkaisutkin. Kyytipojaksi vielä laivalta tuotuja fruit dropseja!


Ihanaa perjantaita kaikille!




2 kommenttia:

  1. Pidän ottamistasi kuvista, niitä on aina ilo katsella :) Pikaisia paranemisia!

    VastaaPoista
  2. Nirso: Voi, kiitos paljon! En koe olevani mitenkään erityisen hyvä kuvaaja ja kamerakin voisi olla parempi. Tykkään kyllä kovasti kuvailla ja on kiva kuulla että joku tykkään kuvistani :) Ihanaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails