torstai 18. marraskuuta 2010

Graffiti nails

Ostin pari päivää sitten ekat graffiti kynsilakkani ja olen niistä ihan fiilareissa! Voipi olla, että tämä tyttö lampsii ostamaan niitä lisää pullon tai pari eri väreissä. Konad leimasimilla tehdyistä kuvioista tykkään myös kovasti, mutta onhan nämä paljon paljon helpommat tehdä!Näitä tarvittiin kynsien toutetukseen: IsaDoran Wonder nails sävy nro 651 alle ja päälle Graffiti nail top sävy 805.

4 kommenttia:

 1. Wau, upeat! En ole ikinä kuullutkaan, tosi hienon näköiset! (aukko sivistyksessä) Onnistuuko tosiaan ihan kotikonstein vain lakkaamalla?

  VastaaPoista
 2. Mussu: Kyllä onnistuu! Ensin laitetaan vaan aluslakka (luulen, että mikä tahansa lakka käy) ja sitten vaan graffitilakka päälle kun aluslakka on kuivunut. Parin kymmenen sekuntin päästä kynnelle muodustuu sitten tuo kuvio. Tosi simppeliä!

  VastaaPoista
 3. Minullakin on tuo sininen, mutta en ole vielä sitä kokeillut. Odottelin innolla noiden saantia, mutta olin valkoiseen hieman pettynyt. Pitäisi varmaan opetella enemmän, jotta onnistuisivat paremmin.

  Laitoitko vain yhden kerroksen tuota sinistä eli aika ohuelti? Minulla valkoinen ei meinannut toimia heti, joten sitä oli lisättävä.

  VastaaPoista
 4. Minun tekis kovasti mieli käydä ostamassa sellainen musta. Laitoin vain yhden kerroksen sinistä. Myyjä neuvoi, että jos laittaa monta kerrosta niin kuviosta ei tule niin hyvä. Joihinkin kynsiin väri ei levinnyt heti tasaisesti vaan jouduin sitä vähän lisäämään ja niihin kynsiin tuli sellainen vähän pienempi kuvio.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails