maanantai 3. maaliskuuta 2014

Helmikuussa loppuneetNämä loppuun käytetyt purkit ja purnukat postaukset alkavat hieman toistamaan itseään, sillä usein purkkien joukosta löytyy samoja tuotteita kuin aikaisempien kuukausien vastaavista postauksista. En siis alakkaan niistä nyt kirjoittelemaan sen enempiä vaan keskityn noihin ennen näissä postauksissa näkemättömiin tuotteisiin.


Tresemmé tuotteista löytyy yksi ehdoton suosikkini,  lämpösuoja suihke, jota olen ennenkin täällä hehkuttanut. Tuota olen käyttänyt jo useita vuosia. Jos jollain on vinkata joku vielä parempi tuote niin saa hihkaista. Tässä on kuitenkin mielestäni niin hyvä hinta-laatusuhde, että ihan hevin en  kyllä lähde vaihtamaan ;)Uusin kylppärituote suosikkini on Nivean In-Shower body milk. Jos kärsit kuivasta ihosta ja olet hieman huono läträilemään vartalovoiteiden kanssa niin suosittelen testaamaan tätä tuotetta. On aika kätsy käyttää suihkun yhteydessä. Iho pestään ensin  normaaliin tapaa ja sitten puhtaalle kostealle iholle levitetään tätä body milkiä ja huuhtaistaan pois. Ei tarvitse siis erikseen rasvailla ja suihkun jälkeen iho on mukavan pehmoinen.
Maybellinen Expess remover kynsilakan poistoaineesta kirjoitin aikaisemmin täällä. Toimivaksi havaittu tuote tämäkin. 


Huulipuna viidakkoani aloin tässä kuussa myös harventamaan oikein todenteolla. Minulla on tuhoton määrä sellaisia huulipuna hylsyjä, joissa on vain rippeet jäljellä.  Päätinkin nyt aloittaa niiden loppuunkäyttämisen oikein urakalla. Loppuun tuli käytetyksi Yves Rocherilta blogin kautta saatu huulipuna sekä Calvin Kleinin ja Sensain puna. 

Sellaisia "loppuun kulutuksia" viime kuussa.  Tukholman reissusta tuli jälleen hankittua muutamia uusia kempparijuttuja, mutta niistä sitten myöhemmissä postauksissa tulossa lisää :)


Mukavaa alkaa viikkoa toivotellen,


 

2 kommenttia:

 1. Mulla on huulipunien käyttö jäänyt ihan hirveän paljon sitten esikoisen syntymän jälkeen.
  Pitäisikin etsiä joku luottopuna pitkästä aikaa!

  Kivaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunalla on kyllä nopsa piristää ilmettä :) Minä käytän aika paljon huulikiiltoja kun niitä on helppo sipaista huulille vaikka ilman peiliäkin.

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails