sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kreikkalaiset kasviswrapit

Kävin pitkästä aikaan katsomassa blogini tilastotietoja ja  sieltä haun avainsanoja, joilla blogiini on tupsahdettu kuluneen viikon aikana.  Yksi yleisimmin viime päivien aikana blogiini tuova avainsana on ollut kasvistortillojen täyte. Ja koska en ole aiheesta varsinaisesti tainnut vielä blogata, niin ajattelin että nythän on hyvä sauma se toteuttaa. Kevyt (ja kylmä) kasvisruoka kun sopii lämpimiin kesäpäiviin!



Kreikkalaiset kasviswrapit

*Täysjyvävehnätortillaa

Täyte:
*vihreää paprikaa
*amerikansalaattia
*kirsikkatomaatteja
*punasipulia
*mustia oliiveja

Fetatsatsikitäyte:

*2dl maustamatonta jogurttia
*1/2 raastettu kurkku
*100g kevyt fetaa
*2-4 valkosipulinkynttä
*1/4 tl sokeria
*ripaus suolaa ja mustapippuria

Valmista ensin fetatsatsiki. Valuta jogurtista nesteet pois esim.kahvinsuodatinpussissa. Raasta kurkku kuorineen ja purista ylimääräinen neste pois. Hienonna feta haarukalla. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita jogurttiin kurkku, feta, valkosipulit ja mausteet. Anna maustua viileässä hetki.

Paprika, sipuli ja saalaatti leikataan ohuksi siivuiksi, oliivit ja kirsikkatomaatit halkaistaa.
Annostele täytteet tortillapohjalle ja kääri rullalle.



 

Itse oikaisin tällä kertaa ohjeessa sen verran, että ostin valmiin tsatsikin ja laitoin fetan palasina tortilllan väliin.
Wrapit nautittiin missä muuallakaan kuin omalla terasilla. Kattaus, jos sellaisesta voi edes tässä tapauksessa puhua ei olle ehkä kauneimmasta päästä, mutta kylläpä ulkona maistuu kaikki ruoka paremmalta kuin sisällä.





4 kommenttia:

  1. Jee kasvisvaihtoehtoja! :) Mii laikii! :)

    VastaaPoista
  2. Anu: Minäkin tykkään kovasti kasvisjutuista. Olenkin joskus miettinyt ettei lihan pois jättäminen ruokavaliosta olisi minulle mikään iso juttu =)

    VastaaPoista
  3. Nyt täytyy kysyä tyhmä kysymys... Eli mistä saa katsottua noita oman blogin tilastotietoja?

    VastaaPoista
  4. -j- : Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan. Tilastot löytyy kun menet blogisi hallintapaneeli sivulle, sieltä klikkaat tilastot. Voit valita miltä ajalta tilastoja haluat tarkastella. Jos et löydä niin pyydä vaan rohkeasti apua uudelleen =)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails