keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Make up Bible

Eilen sain käsiin Mariela Sarkiman kirjoittaman kirjan Make Up Bible. En ole vielä ennättänyt kunnolla tutustumaan kirjaan, mutta äkki vilaukselta vaikuttaa oikein hyvältä.


Tilasin kirjan Sokoksen verkkokaupasta ja siellä kirjaa kuvataan näin:


"Mariela Sarkima käy kirjassaan läpi kaikki meikkaamisen osa-alueet inspiroivin neuvoin ja havainnollisin kuvin. Kirja on jaksotettu selkeisiin osa-alueisiin, joita seuraamalla lukija oppii tarpeelliset meikin tekemisen perusteet, mutta pääsee kokeilemaan myös rohkeaa värien käyttöä, häivytystekniikoita ja kasvojen ammattimaista muotoilua meikin avulla.

Suositun kauneuden asiantuntijan ja meikkitaiturin Mariela Sarkiman pro-niksit ja ammatilaisvinkit nyt jokaisen suomalaisnaisen ulottuvilla.

Mariela Sarkima käy kirjassaan läpi kaikki meikkaamisen osa-alueet inspiroivin neuvoin ja havainnollisin kuvin. Kirja on jaksotettu selkeisiin osa-alueisiin, joita seuraamalla lukija oppii tarpeelliset meikin tekemisen perusteet, mutta pääsee kokeilemaan myös rohkeaa värien käyttöä, häivytystekniikoita ja kasvojen ammattimaista muotoilua meikin avulla. "


Pitäis alkaa siivoamaan, mutta kirjaan tarttuminen houkuttelee jostain syystä paljon enemmän ;)
 

2 kommenttia:

  1. Tämän kyllä haluaisin itsellenikin :)

    VastaaPoista
  2. Oon harkinnut saman kirjan ostamista, joten kerro sit onko hankinnan väärti :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails