sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Musta sängynpääty?

Olen jo jonkun aikaa harkinnut sängynpäädyn ostamista makkariimme.  Tiedän, että lukijoissani on paljon loistavan sisustussilmän omaavia  huipputyyppejä ja kysyinkin teidän mielipidettä tuohon päätyasiaan.Makkarin ilme muuttuu hieman petausten mukaan, mutta meillä käytetään lähinnä mustavalkoisia lakanoita. Useinmiten näkyä on tämän alimman kuvan kaltainen.Yöpöydät ja -valaisimet on valkoiset. Samoin verhot. Päiväpeitto ja kattovalaisin on mustat. Lattialla on harmaat pyöreät matot.

  Voisiko ajatella tälläistä sängynpäätyä? Itse ajattelen, että valkoinen pääty voisi pompata liikaa silmille tuota tummaa tapettia vasten. Vai olisko parempi entisellään kokonaan ilman päätyä?


                                                                       ( Kuvat  Ellos)


                                                                               ♥


7 kommenttia:

 1. Minun mielestäni valkoinen sängynpääty voisi raikastaa ja valaista näkymää:)

  VastaaPoista
 2. Mustan kannalla. :) Tyynyillä saa tehtyä aika paljon ilmettä jos niikseen tulee. Musta on myös siitä hyvä, että se pysyy "parempana". Äkkiä voi käydä niin, että värjää hiukset ja menee kosteilla hiuksilla nukkumaan väriä lähtee tyynyyn ja sen sitten kiepsauttaa väärinpäin yöllä ja sitten se väri on siinä sängynpäädyssä. No joo, ehkä kaukaa haettu.. :) Valkoinen voi tosiaan pikkasen hyökätä ja musta antaa ryhtiä. :)

  VastaaPoista
 3. Moi,

  mullekin tuli ensimmäisenä mieleen, että valkoinen pääty kävisi hyvin, jos muutenkin huoneessa on valkoista. Toisaalta, tuo pääty tuossa kuvassa on kyllä ihan tosi makee, joten ei sekään kyllä huono vaihtoehto ole. Laita vähän enemmän makkarista kuvia, niin helpompi sanoa?

  VastaaPoista
 4. Laittaisin mustan päädyn! Valkoinen tosiaan saattais pompata liikaa silmille kun muuten on tummaa ja näyttää jotenkin irtonaiselta... mutta päädyn laittaisin jokatapauksessa, tekee sängystä jotenkin ryhdikkäämmän ja lisäksi suojaa tapettia! :)

  VastaaPoista
 5. Minä laittaisin harmaan sängynpäädyn -eikö tuossa tapetissa ole harmaata? Harmaa erottuisi tuosta takaseinästä ja sitä vasten myös teidän mustat lakanat tulisivat kauniisti esille. Kuitenkaan kontrasti ei olisi niin suuri kuin jos sängynpääty olisi valkoinen.

  VastaaPoista
 6. Ihastuin tuohon elloksen mustaan päätyyn, upea!
  Laittaisin kyllä tuon, valkoisena en edes miettisi! :) Hih, makuasioitahan nämä :)

  VastaaPoista
 7. Hi Hanna, thanks for entering my giveaway and good luck!!! I love those dark cushions!!! Have a wonderful day!

  Love, Kristin

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails