keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Onnen päästäinen

Eilen kyselin teiltä vinkkiä miten saan "earn money nov.io" ikkunan pois ettei se aukea kun klikkaa blogistani jotain nappulaa. Pienen linnun avulla tuosta pulmasta selvittiinkiin helposti! Kiitos vaan avustasi  =)  Vinkatkaa, jos ikkuna vielä jatkossa kiusaa teitä. Tiedättekö, että minulla on toinenkin pulma blogini suhteen. Kun kirjaudun blogiini ja menen tarkastelemaan blogiani en olekkaan enää kirjautuneena sisään. Ompas vaikea selittää, mutta en siis pääse esim. vastaamaan kommentteihinne ilman, että valitsen profiilin kommenttia jättäessä.  Kommentoiminen on siis nykyään paljon työläämpään ja profiilikuvaa ei suostu joka kerta näyttämään. Onko teillä muilla tätä samaa ongelmaa? Olettekeko alkaneet käyttämään päivitettyä käyttöliittymää?


Löysin kaupasta hauskalla tekstillä olevan kortin. Alunperin ajattelin laittaa sen hyllylle Therese Sennerholtin korttien kanssa, mutta taitaisi tuo erivärinen fontti häiritä minua. Kortti siis etsii vielä paikkaansa.


Ihanaa kun on kotona tuoreita kukkia vähän joka huoneessa!

1 kommentti:

  1. Hyvä että onnistui se online-laskurin poisto. Tosta joskus tässä ehkä yli vuosi sitten jo blogissa kirjoittelin ja tutkailun tuloksen totesin että se laskuri joissain blogeissa sitä aiheuttaa, ei vaivaa kaikkia selaimia mutta mulla ainakin Firefox ponnauttaa sen.

    Mulla on välillä tuo sama homma, että ku kommentoi niin onkin heittäny pihalle ja pitää kirjottaa salasanat uudelleen, harvemmin kyllä. En ole ottanu uutta käyttistä kokeiluun, kerran kokeilin ja näytti nii kummalliseslta että laitoin vanhan takas. ;)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails