torstai 15. maaliskuuta 2012

Kysely Kuvahaasteista

Eilisessä postauksessa kyselinkin jo hieman teidän mielipiteitä noihin Photo a day kuvahaasteisiin. Jokunen vastaus tulikin tuonne kommenttilootaan. Kiitos vaan niistä =) Koska tiedän ettei kaikki jaksa/ tai kerkeä kirjoittaa kommenttia niin lisäsin tuonne oikeaan yläkulmaan pienen kyselyn, jonne on helppo antaa mielipiteensä yhdellä napin klikkauksella.


Itse olen jollain tavalla tykännyt näistä kuvahaasteista. Ne haastavat kuvaamaan ehkä hieman erilaisia kohteita kuin mitä muuten tulisi kuvattua. Välillä haasteet ovat kyllä pienoisia rasitteitta ja silloin tulee vaan pikaisesti räpsäistyä kuva, jotta saa vaan haasteen tehtävän täytettyä ja se tietysti näkyy kuvan laadussa ja tylsyydessä. Toisinaan olen miettinyt viitsiikö kuvia edes julkaista, mutta tunnollisena ihmisenä olen halunnut kuvat julkaista muutamaa poikkeusta lukuunottomatta. Ja jos on jonain päivänä ideat hukassa postausten suhteen niin idean voi poimia kuvahaasteesta.


Keräsin näihin kollaaseihin minun mielestä onnistuneimpia kuvia. Lisää kuvia löydät  Photo a day ja Photo a day/March tunnisteiden alta.

Ja nyt vaan klikkaamaan mielipidettä tuonne oikeaan yläkulmaan =)

Kiitos mielipiteestäsi 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails