lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kirjaimia

Eilen tultiin takaisin reissusta, ja oikein mukavaa oli  =)   Sää oli Tukholmassa ihanan keväinen, lämpöasteitakin oli +12.  Ostoksia tuli reissussa tehtyä jonkun verran, mutta niistä sitten myöhemmin lisää. Suunnataan nimittäin tänään Jyväskylään kummipojan synttäreille, joten voi olla etten ennätä tänään paljoa kotona kameran kanssa heilumaan.  Mutta näette sitten myöhemmin mitä kaikkea mukaani tarttui ;)

Ennen reissuun lähtöä napsin  vielä kuvia olkkarista,  jossa näkyy nyt nuo kirjaimetkin, jotka viimeinkin löysivät tiensä seinälle.


Päädyin kuitenkin laittamaan kirjaimet pianon yläpuolelle enkä sohvan päälle niin kuin täällä aikaisemmin suunnittelin. Tekstiilitaulu sai siis kuitenkin jäädä vielä paikoilleen. Minusta sen värimaailma sopii noiden  tyynyjen kaveriksi.


Jokusen mustan merkin tai kirjaimen voisi vielä lisätä noiden vaaleiden kaveriksi. 
Hitsi että mä inhoan noita levyjen rakosia tuossa seinässä!Ikealta löysin tyynyt, jotka olinkin suunnitellut ostavani, näette nekin sitten myöhemmin.

Mukavaa lauantaita kaikille! 
1 kommentti:

  1. Oi, tuo pianon yläpuoli onki mielettömän hyvä paikka nuille kirjaimille :) Kivasti soppii siihen :) Mukavaa lauantaita :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails