keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Teetä ja sympatiaa

Ilmottauduin jokunen aika sitten Buzzadoriksi.  Sain tällä kertaa testattavaksi ja ystävilleni jaettavaksi  Liptonin pyramiditeetä. Mielipiteet tuotteista lähetetään sitten Buzzadorille. Tuoteet ovat testaajalle ilmaisia.

              Paketti sisälsi kolmea eri makuista teetä: Earl Grey, Forest Fruit ja Mandarin Orange.


Harmi, että tuo Mandarin Orange oli ainut joka on vihreää teetä. Juon yleensä lähes pelkästään vihreää teetä sen hyvien terveysvaikutusten vuoksi. Mandarin Orange onkin minulle jo ennestään tuttu ja tykätty maku.


Forest Fruit teessä on taivaallisen hyvä tuoksu! Myös maku oli erittäin hyvä. Tämä olikin ehkä maun puolesta noista kolmesta suosikkini. Luin, että jotkut Buzzadorit ovat käyttäneet tätä teetä myös ilmanraikastimena juuri tuon hyvän tuoksun vuoksi.


Myös Earl Grey tee oli oikein maittavaa, ei ollenkaan niin kitkerää kuin toisinaan Earl Grey tuppaa olemaan.


Toivottavasti pian tulisi taas uusi kiva Buzzador kampanja, johon pääsisi mukaan =)

4 kommenttia:

 1. En normaalisti juo teetä, mutta nyt maistuis tuo mandariini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen ihan vasta opetellut teenjuojaksi. Nykyään usein keitänkin päiväkaffen sijasta teet :)

   Poista
 2. Kiva toi tee kampanja, pääsee maistelemaan eri laatuja. Mä rupesin kanssa buzzadoriksi ja olen mukana mun ekassa kampanjassa, joka sattuu olemaan koiranruokakampanja. Sitä ei oikein voi blogissa jakaa : ( Ehkä sitten joku muu kiva kampanjakin vielä olisi tulossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain ennen tätä teekampanjaa jotain vatsantoiminta lääkettä kokeiltavaksi, ja ei sitäkään kehdannut täällä markkinoida ;)

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails