lauantai 19. toukokuuta 2012

Hyvää ja kaunista
Viime viikon perjantaina sain yhden todella rankan ja pitkän urakan loppuun. Olin samalla ihan poikki ja toisaalta äärettömän onnellinen että se vaihe elämästäni on nyt takanapäin. Nyt vaan toivon kädet kyynärpäitä myöten ristissä etten koskaan enää joutuisi käymään samaa läpi uudestaan.
Illalla rentouduin  kotiin päästyäni hömppälehtien parissa ja maistelin siskon tuomaa kuoharia. Sain systeriltä myös kauniin ruusukimpun. Kuoharia ja kukkia kotiovelle toimitettuna, me likes Mies oli ostanut urhealle vaimolle Maraboun minttukrokantti suklaata ja  kauniin orkidean.
 Ihmiset jotka tietävät tilanteestani paremmin saattavat ihmetellä miten olen kehdannut jaksanut hehkuttaa täällä kaikkia ostoksiani ja muuta pinnallista hömpään, kun elämässä on ollut paljon isompiakin juttuja. Harvojen meidän elämä on yhtä shampanjaa ja vaahtokarkkeja vaikka siihen tulisikin pyrkiä ;)  Elämän ikäviä asioita vaan ei kaikilla ole tarvetta kuuluttaa koko maailmalle.  Itse olen  huomannut, että tämä blogi  on auttanut minua keskittymään kaikkeen kauniiseen ja hyvään elämässäni. Aion jatkaa edelleen kauniiden asioiden etsimistä arjen keskellä, olkoonkin se miten pinnallista hyväänsä muiden mielestä.  

Toivottavasti blogini tuo hyvää mieltä teille muillekkin!9 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kamalalta. Tai siis ei kamalalta, jos kerran paha vaihe on taaksejäänyttä elämää. Heti tietenkin kiinnostaa, mitä on tapahtunut, mutta kaikki ei omista asioista halua puhua, ja sitä pitää kunnioittaa. Toivottavasti olet terve ja onnellinen. Tsemppiä ja virtuaaliruusut minultakin ♡

  VastaaPoista
 2. On aivan upeaa, että jaksat raskaidenkin asioiden keskellä iloita pienistä (ja kauniista) asioista. Iso peukku sinulle! =)

  VastaaPoista
 3. Samoja ajatuksia täälläkin! Blogini olen perustanutkin sillä ajatuksella että muistaisin elämäni mukavatkin asiat vaikka tälläkin hetkellä arki on melkoista takkuamista ja koko kevät on ollut elämäni raskainta aikaa.

  Tsemppiä sulle, mikä tilanteesi sitten olikin. Yritetään jaksaa jatkossakin iloita pienistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla, että sinulla on ollut rankkaa! Toivottavasti kesä tuo mukanaan paljon mukavia asioita elämääsi.

   Poista
  2. Hei, ei tullut sähköpostia, höh :/ Tossa mun sivupalkin osoitteessahan muuten on välilyönnit, enkä oo tajunnut kirjottaa siihen et poista välilyönnit. Oisko voinut johtua siitä?

   Poista
 4. Mahtavaa että se vaihe on nyt ohi ja pääset taas keskittymään mukavampiin asioihin <3 Ja hei, silloin kun on rankkaa, pitää tehdä just niitä asioita mistä itselle hyvä mieli tulee :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails