tiistai 22. toukokuuta 2012

Liukuvärjätyt kynnet -lakkauksen mokat

Harjoittelin tekemään liukuvärjätyt kynnet itselleni. Ajattelin, että voisin näyttää samalla teillekkin miten kynnet tehdään ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota kynsiä laittaessa.


Kynsien tekemiseen tarvitset valkoisen lakan, pari kolme haluamasi sävyistä lakkaa, meikkisienen ja tietysti päällyslakan, joka minulta unohtui kuvasta.


Ensin kynnet lakataan valkoisella lakalla, itse käytin Mavalan sävyä white, nro 49. Mikä tahansa vaalea lakka ajanee saman asian.


Seuraavaksi meikkisieneen levitetään haluamaansa yhteen hyvin sointuvia kynsilakkoja.  Itse käytin Isadoran sävyä Baby Blue, nro 624 ja Pink Pantheria nro 72. Kolmantena lakkana käytin H&M: n lakkaa sävyä Preppy Pink. Meikkisieni kannattaa leikata lähes samankokoiseksi kuin oma kynsi on. Itse käytin turhan suurta sientä ja kynsinauhoissa ja sormissa oli  sitten aikamoinen puhdistaminen lakkauksen kuivuttua.


Väriä kannattaa levittää sieneen aika reilusti, koska sieni imee osan lakasta sisäänsä. Kannattaa myös tehdä ohuempia raitoja kuin mitä minä tein. Noin värit mahtuvat paremmin kynsiin. Sitten vain painetaan värit sienellä kynnen pintaa. Sientä kannattaa töpötellä kynnenpinnalla,jotta värit hieman sotkeutuvat toisiinsa. 
Väriä kannattaa lisätä sieneen joka kynnen jälkeen. 
Itsellä lopputulos oli enemmänkin raidallinen kuin liukuvärjäys, mutta ensi kerralla onnistun varmaa paremmin. Kävin jo ostamassa vähän uusia lakkojakin, joilla aion seuraavan kerran lakkauksen toteuttaa. 

Oletko sinä testannut liukuvärjäystä? Mitä vinkkejä sinä antaisit kynsien tekemiseen?


4 kommenttia:

 1. Hauska idea!
  Eilen opettelin pitkasta aikaan itse tekemaan manikyyrin - lakkaustulos on kylla sitten sen nakoistakin...
  Mulla oli geelilakkaus ja kun menin poistattamaan sita niin tytto otti geelin pois sellasella samanlaiselle hiomakoneella kuin mita rakennekynsien laitossa kaytetaan. Arvaa meniko kynnet ohuiksi! Melkein itketti. En antanut hanen enaa lakata kynsiani uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Kuulostaa ikävältä :( Onneks kynnet on uusiutuva luonnonvara :)
   Kyllähän tuo manikyyrin tekeminenkin on sellainen taitolaji, mutta harjoitus tekee siinäkin mestarin.

   Poista
 2. Löysin tällaisen Pinterestistä ja tässä näyttäisi sieni olevan märkä ennen lakkojen levitystä. Mahtaisikohan se auttaa siihen, että värit sekottuisivat paremmin keskenään? http://pinterest.com/pin/138345019773579954/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitti vinkistä =) Pitääkin testata seuraavan kerran märällä sienellä.

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails