perjantai 15. heinäkuuta 2016

Tallinnan ostoksia

No, niin moikka taas! Sain vihdoinkin kuvattua kaikki Tallinnan ostokseni. Mukaan  mahtuu kuva myös tyttären biksuista. Ne olivat niin houkuttelevan väriset että pitihän niistäkin  napata kuva. Muita lasten ja miehen ostoksista en alkanut kuvailemaan.  Mutta pidemmittä puheitta ostoksiin. Sorruin jälleen kerran ostamaan laivan tax-freestä hajuveden vaikka tosiaankaan ei olisi pitänyt. Ostin Jimmy Choo Blossom tuoksun. Ihanan houkutteleva pakkaus; pinkkiä ja hieman glitteriä :) Laskin, että minulla on ennestään 16 eri hajuvettä käytössä! Pakko varmaan alkaa systemaattisesti käyttämään entisiä hajuvesiä pois, kun eihän ne loputtomiin säilykkään. 

Kaubamajan kosmetiikka osastolta ostin rusehtavan mattahuulipunan ja siihen tuollaisen edullisen rajauskynän. Sävy on aika ruskea, mutta jotenkin tykkään tästä kuitenkin kovasti.  Joku sanoo, että tumma huulipuna vanhentaa, mutta so what! Laitoin Instaan kuvan huulipunasta huulilla.Guessin alennysmyyneistä ostin mustan pikkulaukun. Laukku on juuri sopivankokoinen kännykälle, rahapussille ja vielä mahtuu huulipunakin messiin.  Promodista ja H&M:stä ostin mustat pitsipaidat.  Tuota Hennesin off shoulder paitaa olenkin pitänyt jo useamman kerran ja siitä on kuoriutumassa ihan lempparini. Vihreätä Bomber jacketiä olen katsellut sillä silmällä jo pidemmän aikaan ja nyt sellainenkin tarttui matkaan ja vielä edullisesti :)


Ruokakaupasta bongasin J.P Chenetin mansikka-vadelma kuoharia jota en ole ainakaan meidän Alkossa nähnyt, joten sitä piti roudata yksi pullo mukana kotiin. Makuyhdistelmä kuulostaa lupaavalta.

 Lisäksi ostin uuden juomapullon, jossa oli kiva teksti I don't sweat I sparkle . Air Maxeista
postasinkin jo aikaisemmin erikseen.


Ja loppuun vielä kuva niistä tyttären biksuista tai toi alaosa on niin kuin uimashortsit. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails