keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Aarde apartments Tallinna

Moikka moi! Lupailin edellisessä postauksessani, että teen Tallinnan majapaikastamme ja ostoksistani vielä erillisen postauksen. No nyt ihan ensin saatte nähdä missä asustelimme Tallinnan reissullamme. Vuokrasimme Booking.comin kautta ihanan Aarde apartements kattohuoneiston Tallinnan vanhasta kaupungista. 


Päädyimme tuohon majoituspaikkaan koska se näytti meidän viisihenkiselle perheelle riittävän tilavalta. Asunto olikin oikeastaan kolmesssa kerroksessa. Sisääntulo eteinen oli alimmaisessa kerroksessa, seuraavassa kerroksessa oli tilava oleskelutila, keitt, yksi makuuhuone ja kylpyhuone. Yhdet rappuset vielä ylöspäin ja yltäältä löytyi vielä yksi makuuhuone, jossa lapset yöpyivät.
 Kaikki oli tosi siistiä ja huoneisto oli oikein viihtyisä. Erityisesti ihastuin asunnon ikkunoihin. Ainut huonopuoli oli, että omistajan kanssa piti etukäteen sopia tarkka aika mihin aikaan kirjaudumme sisään ja myös huoneistoista poislähtiessä omistaja halusi tarkistaa asunnon kunnon. 
Varsinaista respaa ei siis ollut eikä myöskään aamupalaa ollut hotellin puolesta tarjolla.  Asunnon jyrkkien portaiden vuoksi en suosittelisi asuntoa ihan pienten lasten kanssa matkustaville mutta muille kylläkin. Asunnossa oli kylppärissä pyykinpesukone, hiustenkuivaaja ja silitysrauta. Keittiö oli myös hyvin varusteltu. 

                            

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails