maanantai 20. helmikuuta 2017

Kevättä kotiin


Heippa taas!


 Ig:n puolelle postasin noin viikko sitten kuvaa olkkaristamme, jonne haaveilin pientä kevät päivitystä. Päivitys ei ole suuren suuri, mutta nyt on kultaiset ja kuparinsävyiset koriste-esineet ja kynttilät raivuttu kaappiin odottaman mahdollisesti ensi talvea.
 


Olkkariin toin keväisempää ilmettä lisäämällä musta-valko-harmaaseen olkkariimme hieman vaaleanpunaista. Haaveilin vaaleanpunaisesta jo viime keväänä mutta silloin se jäi vain ajatuksen tasolle. Nyt uudistin samalla myös hieman tauluhyllyä muutamalla uudella taululla. Tyynyt on tilattu Ellokselta ja julisteet Deseniolta.
 


Kaksi ylintä kuvaa otin  lauantaina ennen kukkakaupassa  käyntiä ja pitihän sitä sitten napsaista muutama kuva olkkarista vielä tulppaanien kera. Kyllä vaan kukkaset tuovat aina kivasti piristystä sisustukseen.


  
Tauluhyllylle haluaisin vielä jonkun pienen puunvärisen koristejutun, mutta sopivaa ei oikein ole tullut vielä kohdalle. Kay Bojesenin puu-apinasta haaveilen, mutta sitä en taida nyt tässä taloudellisessa tilanteessa raaskia ostaa.
Jos teillä on vinkkiä heittää jostain kivoista puukoriste-esineistä niin vinkkiä otetaan vastaan. Mielellään sellaisista pienikokokoisista, jotka mahtuvat tauluhyllylle :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails