Kinderkakku
Pohja:
200 g suklaahippukeksejä
75 g voita
Valkosuklaatäyte:
145 g Pandan valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl Flora vispiä
0,5 dl sokeria
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 liivatelehteä
3 liivatelehteä
Maitosuklaatäyte:
4 liivatetta
2,5 dl Flora vispiä
200 g Fazerin sinistä
2,5 dl Flora vispiä
200 g Fazerin sinistä
50 g tummaa suklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl sokeria
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Suklaaganache:
150 g tummaa suklaata
0,75 dl kermaa
1 rkl voita
Vuoraa halkaisijaltaan 22cm kokoisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.( vuoka tulee tosi täyteen) Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele keksi-voiseos irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
150 g tummaa suklaata
0,75 dl kermaa
1 rkl voita
Vuoraa halkaisijaltaan 22cm kokoisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.( vuoka tulee tosi täyteen) Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele keksi-voiseos irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Laita valkosuklaakerroksen liivatteet veteen likoamaan. Vatkaa
2,5dl vispikermasta vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon sokerit ja
tuorejuusto. Sulata valkosuklaa miedolla lämmöllä mikrossa ja sekoita
sulanut suklaa kermavaahto-tuorejuusto seokseen. Kiehauta tilkka vettä
ja sulata liivatelehdet veteen. kaada ohuena nauhana koko ajan vatkaten
valkusuklaatäytteeseen. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle. Laita
kakkua jääkaappiin pariksi tunniksi hyytymään
Maitosuklaakerrosta varten laita liivatteet likoamaan. Vatkaa loput
vispikermasta 2,5dl. Sekoita joukkoon sokeri jatuorejuusto. Sulata
suklaat ja sekoita ne kermavaahto-tuorejuusto seokseen. Kiehauta taas
tilkka vettä ja sulata siihen liivatteet. Kaada ohuena nauhana koko ajan
vatkaten suklaatäytteeseen. Kaada täyte vuokaan valkosuklaatäytteen
päälle. Anna taas hyytyä pari tuntia.
Ennen koristelua valmista ganache.
Kuumenna kerma kiehuvaksi kattilassa ja nosta liedeltä. Paloittele
suklaa joukkoon. Hämmennä, kunnes suklaa on sulanut. Lisää voi ja
sekoita tasaiseksi. Anna massan jäähtyä hetki ja kunnes se paksuuntuu
hieman. Valuta ganache kakun päälle keskeltä kohti reunoja.
Koristeluun käytimme Kinder suklaamunia ja erilaisia Kinder patukoita, mitä nyt kaupasta löytyi. Yllä näkyvästä alkuperäisestä ohjeesta poiketen en käyttänyt liivatelehtiä vaan liivatejauhoa. Se vaan on minun mielestä paljon kätsympää.
Mukavia aurinkoisia helmikuisia päiviä Sinulle !
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thanks for your lovely comment!