tiistai 18. tammikuuta 2011

Snow in my shoes

Heipparallaa! Olipas taas nokkela otsikko ;)  Mitenkähän se voi aina olla yhtä vaikeaa tuo järkevän otsakkeen keksiminen?! Onko teillä samaa ongelmaa, vai onko minulla vaan tavallista huonompi mielikuvitus?

Olen miettinyt, että pitäisköhän näiden asukuvien julkaiseminen lopettaa kokonaan. Peilin kautta otetut kuvat kun on mitä on, eikä asuissani lienee muutenkaan mitään niin kovin erikoista ole. Lisäksi olen yrittänyt vältellä uusien vaatteiden ostamista, jotenka mitään uuttakaan ei ole näytettäväksi.  Kaikesta huolimatta tässäpä tämän päiväistä asukuvaa. Katsotaan nyt jääkö se viimeiseksi täällä nähdyksi asukuvaksi, aika näyttää...

Short translation: I'm wondering should i stop posting these lousy outfit pics. There is nothing very special  in my outfis...
Maybe this will be my last outfit post...                                                        

6 kommenttia:

 1. Kuulepas kaunis leo-nainen! Pää pystyyn ja lisää asukuvia :) Kaikilla se taitaa olla tähän vuodenaikaan ihan samaa suttua, mutta ei välitetä. Eihän tätä pimeyttä kestä kuin puoli vuotta kerrallaan, heh.
  Mun mielestä asukuvat on ehkä parasta blogeissa. Toki muutakin on kiva lukea ja katsella mutta etenkin asuja.
  Mukavaa illan jatkoa!
  p.s. ja myös täällä vaikeuksia keksiä otsikoita :)

  VastaaPoista
 2. Holaa!
  Soy Leslie del Blog Your Way Style.
  Pasaba a saludarte! ahora ya te conozco y aprovecho de seguirte ;).

  te invito a mi blog,cuando quieras; http://yourwaystyle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mussu: Kiitos ihanasta kommentistasi! Tulin siitä heti paremmalle mielelle :) Tuntuu vaan tyhmältä noi peilin kautta otetut kuvat. Vaikka toisaalta minäkin tykkään kovasti juuri asupostauksista etenkin toisen blogeissa... Voisikon blogin saada sellaisen otsikkogeneraattorin? Vähän niin kuin postin sivuilla on se josta saa sopivan runon joka tilanteeseen ;)

  VastaaPoista
 4. Marella: Thank you so much! So nice that you stopped by my blog :)

  VastaaPoista
 5. Your Way Style: Nice to have you as my reader. I'm quite not sure what you are writing but i will stop by your blog too :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails