keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Water, please

Kävin joku aika sitten verikokeissa ja korkea hemoblobiini tasoni muistutti minua jälleen kerran, siitä että päivänmittaan tulee juotua aivan liian vähän vettä.  Kenties vetämätön olonikin kertoo juuri nestehukasta? Olen myös kuullut, että näläntunne voisikin olla oikeasti janoa. Ja tämähän luonnollisesti vaikuttaa painoon. Hmm., tämä tyttö taitaakin huomenna marssia töihin vesipullo kainalossa.Päivänaikana tulisi juoda n. 1,5- 2 litraa vettä.
Lisäksi  pitäisi juoda puolesta litrasta litraan nestettä jokaista liikuntatuntia kohden.  Muistakaahan kuitenkin kohtuus juomisessa, niin sen vedenkin juomisessa ;) Yli neljän litran veden kittaaminen kun saattaa heikentää elektrolyyttitasoja.Ihanaa viikko olisi taas jo puolessa välissä!
3 kommenttia:

 1. Taggasin sut blogissani! ;)

  http://banananails.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus! Mulla on aina vesipullo töissä ja kyllä se vaikuttaa paljon vireys tilaan jos unohtaa juoda tarpeeksi päivän aikana:)

  VastaaPoista
 3. Löysin tänne allyouneediswhiten kautta :) näyttää kivalta! ja kiitos vesimuistutuksesta, kävin heti täyttämässä vesipullon. Mulla hirmu helposti tuppaa unohtumaan tuo vedenjuonti ja sen kyllä sitten nopeasti huomaa iholla ja yleisnuupahduksena.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails