maanantai 17. lokakuuta 2011

Jatkoaikaa ruusuille

Kun kukkaset nuukahtavat niitä ei kannata heti heittää pois vaan  katkaisemalla varret lyhyeksi kukat saavat kivasti jatkoaikaa. Varmaan monelle tuttu niksi ;) Meillä tätä käytetään usein. Minusta tuntuu aina haikealta heittää kukkasia roskiin.  Kivituikut toimivat sopivan pieninä maljakoina.


Kodin valokuvaus on muuten näppärä tapa huomata pieniä kodin epäkohtia. Edellisessä olkkaripostauksessa silmääni pisti lattialla luikerteva johto ja tässä tuo tuoksukynttilän kyljessä oleva tarra.

  

Tarra sai kyytiä heti kuvien otttamisen jälkeen;) Ostin Ikealta ihania tuoksukynttilöitä, niistä ehkä  myöhemmin  lisää.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!                                                               
 

4 kommenttia:

 1. tämä postaus oli kuin "sisustus ja sepustus" blogista. oli ¨postannut samasta aiheesta muutama pvä sitten.
  eikai vain omat aiheet lopussa?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kappas kun olit tarkkasilmäinen. Tarkkasilmäisenä ehkä huomasitkin, että olin jättänyt samaiseen blogiin kommenttia, että itsekkin kuvasin juuri samantyylisen postauksen, mutta en vaan ennättänyt sitä julkaisemaan kuin vasta nyt.

  VastaaPoista
 3. Itseasiassa Sisustus ja Sepustus esitti toiveen myös Hannalle postata hänen ao. ruusupostauksen. Ainahan näitä samoja aiheita on useissa blogeissa, mutta onhan ne kuvat aina erissä kodissa erilaisia, joten mukavaa kun saadaan erilaisia versioita ja postauksia katsella...vaikka ihan samoistakin aiheista:)
  Tuo muuten on totta, että vasta kun kotona kuvailee niin huomaa aina itsekin just noita "johtoja" yms. tai joskus mulla on tyynyt ja torkkupeitot niin vinossa ja rytyssä, että pitää ihan uudet kuvat ottaa:D

  VastaaPoista
 4. voi sanonko mikä noita anonyymejä!!!!! samat postaukset monissa blogeissa, joskus vaan enemmän eri aikoihin!!!!!

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails