perjantai 28. lokakuuta 2011

★-peitto ja uusi takki

Voitin Kirppu nimeltä Mandi blogin arvonnasta
ihanan tähti torkkupeiton.  Peitto on ihanan pehmeä ja mielestäni se nastasi ihan kivasti olkkarimme värimaailmaan. Olen kyllä miettinyt josko tuon tekstiilitaulun heivaisi pois seinältä, mutta siellä se nyt on ainakin toistaiseksi keikkunut.


Samassa paketissa tuli vielä sisustustarrakin, mutta se vielä hieman hakee paikkaansa.


                                               Kiitos vielä J&M:lle ihanasta paketista! ★

Yritin kuvata teille huonolla menestyksellä takkia jonka kehuinkin jo aiemmin täällä ostaneeni. Kuvassa takki on nyt  tosin ihan vaan farkkujen kanssa, mutta näyttää kivalta  hameenkin kanssa. Kuvista tuli tosi epätarkkoja, mutta ehkä näistä jonkun käsityksen saa.Me matkaan tässä juuri autossa kohti lyhyttä hotellireissua. Pojat suuntaa  illalla lätkämatsiin ja me tyttären kanssa varmaan keksitään jotain tyttöjen juttuja sillä välin. Mukavaa yhdessäoloa siis tiedossa ♥ . Lapsista jo hotellissa yöpyminen on aina niin luksusta kun saadaan vaan olla yhdessä ilman arkisia hommia.
Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

 ♥
1 kommentti:

  1. Kiva että paketti löysi perille! Mullakin on toi takki ollut nettikaupassa ostoskorissa jo monta kertaa mutta vielä en ole kotiuttanut- kaunis se kyllä on :) Mukavaa viikonloppua sinnekin ♥

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails