sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Lisää testailuja

Parin päivän blogitauon jälkeen täällä taas  =) Viikonloppuna oltiin Tampereella. Käytiin teatterissa, shoppailemassa, syötiin ja juotiin hyvin. Oli tosi kiva reissu, en muista milloin olisin nauranut yhtä paljon. Tuli niin tarpeeseen että ! Ja täytyy kyllä sanoa Tamperelaisten kunniaksi, että joka paikassa saatiin aivan älyttömän ystävällistä palvelua! Loisto porukkaa =)


Ennen reissuunlähtöä testasin loput tuoteet, jotka sain blogin kautta Yves Rocherilta testattaviksi. Aikaisemmin testaamistani tuotteista voit lukea täältä.
Joskus kesällä Yves Rocher haki innokkaita bloggareita testamaan tuotteita ja olin onnekas ja pääsin yhdeksi testaajaksi monien muiden ihastuttavien bloggaajien joukkoon. Eli jatkossakin aina silloin tällöin luvassa höpinöitäni testaamistani tuotteista. Paketissa tuli  myös kynsilakan pikakuivattaja, joka osoittautui myös vallan mainioksi tuotteeksi. Minulle ainakin käy usein niin etten malta odottaa että lakka kuivuu kunnolla vaan alan puuhastelemaan kaikenlaista ja senhän tietää miten kostealle lakkaukselle sitten käy...


Myös paketin toisen huulipunan sävy on oikein kiva. Tämä sopii hyvin sellaiseksi arkipunaksi. Itse tykkään ainakin tästä hieman nudemaisesta sävystä. Sävy 105 Rose.
Kynsilakkan sävy 102 Aubergine.
Tässä vielä suora linkki tuohon kynsien pikakuivattajaankin Klik!  Nyt jännäämään kuka tippuu ekana Tanssii tähtien kanssa ohjelmasta =)


2 kommenttia:

  1. Kiva päästä lukemaan sun arvioita noista Yves Rocherin tuotteista, ne on ihan vieraita mulle. Olis kuitenkin kiva ehkä heidänkin tuotteita käyttää kun eivät testaa eläimillä ja muutenkin ottavat huomioon luontoa...

    VastaaPoista
  2. Milma: Kiva kuulla, että kiinnostaa ja toi ettei tuotteita ole testattu eläinkokeilla on kyllä tosi ISO PLUSSA =)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails