perjantai 14. lokakuuta 2011

Roosa nauha päivä 141011

Tänään vietetään itselleni hyvin tärkää Roosa Nauha päivää. Tämä vuonna päivällä on minulle oikein erityinen merkitys. Roosa nauha päivän tarkoituksenahan on kerätä varoja rintasyöpätutkimukseen. Tiesittekö muuten, että rintasyöpään sairastuu Suomessa vuosittain n. 4000 naista. Joka kymmenes nainen siis sairastuu jossain elämänsä vaiheessa. Riski sairastua lisääntyy iänmyötä, mutta noin neljännes sairastuneista on iältään 25-49 vuotiaita, joten valitettavasti vuosittain sairastuu myös useita nuoria naisia.
Itse olen jo useana vuonna osallistunut pukeudu pinkkiin päivään ja lisäksi ostanut Roosa nauha tuotteita kaupasta. Lisätietoa Roosa nauha tuotteista saat mm. tästä linkistä ja täältä.Tänä vuonna bongasin kaupasta Scotchin super suloisen teippirullan pidikkeen. Pidikkeen hinnasta meni euro Roosa nauha säätiölle. Aika kiva työpöydälle vai mitä?!Viime vuoden lokakuussa kirjoittelin teille rintojen palpointi ohjeita, niitä voitte käydä lueskelemassa täältä.
Nyt lähden vaatehuoneeseen katsastamaan löytyisikö päälle mitään pinkkiä. Ja kaupasta haen ainakin kimpun tai pari Roosa nauha ruusuja. Mukavaa perjantaita!


                                                                                            ♥
                                                                               

3 kommenttia:

 1. onpa söpö :)

  kivaa viikonloppua <3 täällä kynnet lakattu pinkiks ja pinkki paita päällä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana teippirulla. MInulle myös Roosa nauha-kampanja on tärkeä, sillä rintasyöpä oli perheemme kutsumaton vieras niin monta vuotta...

  Ostan itsekin Roosa nauha kampanjan tuotteita sekä itselleni että ystäville lahjoiksi. Mielestäni ne ovat todella kauniita ja tänäkin vuonna löysin monta upeaa tuotetta jotka on pakko ostaa :) .

  Lisäsin vielä omaan blogiin virtuaalisen keräyslippaan, johon toivon ihmisten osallistuvan jos haluavat auttaa.

  Hyvää viikonloppua sinulle Hanna!

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails