sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Raitamatto

No, nyt on raitamatto meilläkin! Eteiseen on ollut jo jonkun aikaa hakusessa uusi matto. Entisestä tykkäsin muuten kovasti, mutta se keräsi ihan kaikkin karvat, ja vaikkei meillä lemmikkiä olekkaan niin se oli aina ihan hirveän näköinen ja sitä piti koko ajan olla imuroimassa. (Täällä  näkyy hieman vanhaa mattoa) Useissa blogeissa olen nähnyt näitä Elloksen raitamattoja ja innostuin sitten itsekkin tilaamaan sellaisen meillekkin.


Minusta matto on pirtsakan näköinen ja sopii noihin olkkarin tyynyihin. Hieman mietityttää tuo maton muovisuus. En oikein koskaan ole ollut muovimattojen ystävä. Toisaalta vesipesu pyykinpesukoneessa ei kuullosta yhtään hullummalta. Meillä kuitenkin kuljetaan kesäisin eessun taassun eteisen ovesta ja matto likaantuu väkisinkin.  Jos muovisuus alkaa kyllästyttämään niin heivaan maton sitten kesällä terassille.

Samassa paketissa tuli myös yksi uusi sohvatyyny. Nyt alkaa tyynyjä olla jo aika mukavasti :)









8 kommenttia:

  1. Meillä eteisessä sama Elloksen matto, mutta kokomustana ja SUOSITTELEN! Kuten ehkä jo huomasit, ei tunnu jalkojen alla yhtään muovimaiselta, mutta kuinka helppoa putsata! Kylppärin lattialle vaan ja suihkulla vettä päälle, kuivuu äkkiä ja on taas kuin uusi. Lika ei jää kiinni. Mä oon myyty ja mietin jo uudelle matolle paikkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi suihkutusidea onkin hyvä! Mietin vähän et kärsiikö miten pesukonepesusta, mut toi suihkutus onkin varmaan vähän hellävaraisempi tapa =)

      Poista
  2. Raikkaalta näyttää. Itse jouduin jo kääntämään raitamattomme nurinpäin, sillä koiramme tassuttelee siitä joka päivä "ulkotassuillaan" moneen kertaan. Seuraavaksi sitten se konepesu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten tuo yllämainittu suihkutus :) Ihastuin teidän eteisessä myös siihen Componibiliin, arvaa kutkuttaisiko nyt hankkia se ;)

      Poista
  3. Minulla on tuo sama raitamatto kapeampana versiona keittiössä ja olen ollut tosi tyytyväinen, vaikka aluksi juuri tuo muovisuus epäilyttikin. Hyvältä näyttää matto eteisessä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti mapela! Onko sinulla omaa blogia? Teidän koti kuulostaa kauniilta ja olisi kiva nähdä kuvia =)

      Poista
  4. No sanoisin että erittäin hyvä valinta ;) Löytyy siis meiltäkin :) Minkä kokoinen tuo teidän matto on? Mulla on keittiössä 70 cm x 200 cm ja on siihen juuri hyvän kokoinen. Ajattelin josko laittaisin vielä kodinhoitohuoneeseen samanlaisen, ehkä kokovalkoisena, jos niitä sillä värillä on. En ole vielä katsonut. Olen kyllä ollut tyytyväinen. En ole tosin mattoa vielä pessyt, joten saa nähdä miten se käyttäytyy pesussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun blogista taisin ihan ekaks tuon maton bongata ja sitten näin sen vielä Krissen eteisessä ja sit olikin jo pakko tilata itsellekkin :) Meidän matto on kokoa 130x190 cm. Koko valkoinen kuulostaisi hyvältä!

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails