. |
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää munavaahtoon ensin jauhoseos ja sitten jäähtynyt suklaa-rasvaseos.
|
. |
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjakakkuvuokaan (24 cm). Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 50 minuuttia tai kunnes taikina irtoaa vuoan reunoilta. Kumoa jäähtyneenä.
|
|
- Leikkaa kakkupohja kahteen osaan. Levitä väliin hillo. Peitä kakku ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
|
|
- Kuumenna kerma kattilassa. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja margariini. Sekoita, kunnes kuorrutus on tasaista. Anna hieman jäähtyä ja kuorruta kakku. Koristele.
Käytin spriteä kakkun kostuttamiseen. Myös joku likööri voisi antaa hyvää makua.
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thanks for your lovely comment!