lauantai 10. marraskuuta 2012

Pauli serkut

Olen tänään nauttinut päivänvalosta ja napsinut kameralla kuvia monesta jutusta, jotka on viikolla valonpuutteen vuoksi jäänyt kuvaamatta. Nyt on muistikortilla mukavasti matsua varastoonkin saakka :)
Facebookin puolella kerroinkin, jo että Stockalta tilaamani La Case de cousin Paul, eli tuttavallisemmin Pauli serkun valot tulivat eilen.


Aikamoinen näprääminen oli noissa valoissa ennen kuin ne sai käyttökuntoiseksi. Jokaisen pallon reikää piti saksien kärillä suurentaa, jotta valot mahtuivat niiden sisälle.


Näprääminen oli kuitenkin vaivanväärtti sillä tykkään noista valoista kovasti. Vielä kun kaikki valot olisivat tuollaisia aivan puhtaanvalkoisia niin ne olisi täydelliset.

:-Laitoin valot eteiseen, mutta tuo ei tule olemaan niiden lopullinen paikka. Luulen, että laitan valot olkkariin tai sitten vaihtoehtoisesti takkahuoneeseen. Täytyy testailla kummassa paikassa näyttäisivät kivemmalta.Tunnelmallista lauantai-iltaa kaikille!
Minä taidan tästä alkaa geelienkynsien tekoon :)5 kommenttia:

 1. Ne on ihanat<3 Mä vielä odottelen omiani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten paljon kuvia kehiin, kun olet saanut omasi :)

   Poista
 2. Kauniit on pallerot. Menikö asentaessa kauan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En katsonut kellosta aikaa, mutta tosiaan jokaisen 20 pallon reikää piti suurentaa jotta valot mahtuivat pallojen sisään.

   Poista
 3. Ihanat ne on! Meillä nautiskellaan valopalloista jo toista talvea. Mä oikeastaan pidän enemmän juuri näistä eri valkoisista palloista kuin kokonaan puhtaanvalkoisista, tuo kivasti eloa!!

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails