sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Ranskalaiset geelit

Tilasin joku aika sitten Nelly.comista ihka ensimmäiset geelikynsien tekovälineet. En tosin raaskinut tilata  tuolloin kuin  vaaleanpunaisen geelilakan kun piti sitä kaikkea muuta pikkusälää hommata.
Eilen päätin sitten testata miten toimisi tavalliset kynsilakat tuon led lampun kanssa.Kynsien kärkeen laitoin primeria ja pohjalakaksi Orlyn pohjalakkaa. Sitten tein ihan normaalisti ranskalaisen manikyyrin.Tarrat eivät tosin pysyneet tuon geelilakkauksen päällä, joten jouduin tekemään kärjet ihan vapaalla kädellä. Päälle sitten vielä Orlyn päällyslakka. Kovetin kaikkia kerroksia valon alla, jopa tuota tavallistakin lakkaa. En tosin tiedä olisiko tarvinnut. Aika kivat tuli, ainakin näin keltanokan tekemiksi.


Ensi kerralla pitää olla vielä tarkempi tuossa, että puhdistaa kynsien yli menneet lakat huolellisesti pois ennen kuin ne laittaa tuonne lampun alle kovettumaan.


Mielenkiintoista nähdä miten hyvin tuo lakkaus kestää, kun ranskalaisen lakkauksen lakat ovat ihan vaan Mavalan tavallista lakkaa.

Oletko sinä käyttänyt tavallista kynsilakkaa led valon kanssa?


4 kommenttia:

 1. Onpas hyvän näkönen. Varsinkin ku olet tehnyt kärjet vapaalla kädellä... Mulla se ei vaan onnistu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän siistit kyllä tuli, mä saan harvoin noin hyvin onnistumaan edes niiden tarrojen avulla.

   Poista
 2. Onpa kauniit! Etenkin tosiaan vapaalla kädellä tehdyiksi :)

  http://elammelinssinlapi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Juu ei tuosta uv-valosta ole kynsilakalle mitään hyötyä. Minulle on opetettu että pienempiä koristeita voi tehdä lakalla (esim. sellasella kapeakärkisellä koristelulakalla) geelin alle, mutta geelin pysyvyys ei ole hyvä jos iso yhtenäinen ala kynnestä on lakattu. Geelit kun tarttee geelipohjan pysyvyyden takia. Tuo geelilakkaus ei mulle kyllä tuttu olekaan, ei ole koulutusta siihen, joten en ole varma voiko näitä geelauksen ohjeita edes lakkaukseen soveltaa :)
  Mutta kauniit kynnet anyways! :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails