torstai 23. toukokuuta 2013

Testauksessa

Yves Rocherilta tulla putkahti ihanan kesäisiä tuotteita testattavakseni. Paketissa oli kaksi huulipunaa, kaksi kynsilakkaa ja hajuvesi. 
Hajuveden tuoksu ei tuntunut omaltani, joten  laitoin sen facebookin puolelle toisen kynsilakan ja huulipunan kaveriksi arvota palkinnoksi. Paketti on varmaan jo arvonnan voittajalla perillä ja toivon, että tuotteet olivat voittajalle mieluisia.


Paketista jäi siis ainoastaan toinen huulipuna ja kynsilakka minulle. 


Kirkas väri ja voimakas kiilto
Huippukiiltävä ja upean kirkas väri kynsillesi. Jo ensisivelyllä tulos on kauniin tasainen ja kestävä. Miellyttävä koostumus levittyy helposti, peittää hyvin ja antaa kynsillesi voimakkaan värin. Sisältää valoa heijastavaa elemihartsia, joka korostaa kynsiesi kiiltoa.
Uusi suosikkituote sinulle, joka haluat huulillesi syvän, kestävän sävyn. Väriltään ja kiilloltaan huippuvoimakas ja todella kestävä huulipuna tekee huulistasi unohtumattoman pehmeät ja tuntuu ihanan luonnolliselta. Sisältää hoitavaa ja silottavaa kameliaöljyä. 


Sekä kynsilakan että huulipunan sävy olivat minulle tosi mieleisiä. Lakkasinkin heti kynnet tuolla uudella lakalla ja huulipunaan olen sipaissut huulille useampana aamuna. Kiitokse jälleen Yves Rocherille ihanista tuotteista :)                                                                           

1 kommentti:

  1. Lakkasin just eilen kynnet voittamallani lakalla. Hieman rusehtavan punainen sävy, just passeli tämän päivän neuletakkiin. Huulipunakin oli jo toissa päivänä huulilla. :)

    Tuoksu on todella voimakas, mutta kun antaa sen tovin rauhoittua iholla niin se miedostuu ja paranee. Kiitos!

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails