lauantai 11. toukokuuta 2013

Valkopesu

Viime viikolla mies oli heilutellut täällä sillä välin maalisutia, kun minä olin töissä. Takkahuoneen ruskeat ikkunanpokat saivat valkeaa maalia pintaansa. 

 
       Ikkunalauta jäi vielä toistaiseksi paikoilleen, mutta mietin vähän että josko senkin ruuvailisi irti.
Tuo pyöröpaneli seinä oli meidän tähän taloon muuttaessa sellaisella tummuneella puupinnalla, joten on kyllä                 huone niistä ajoista saanut melkoisen valkopesun ღ 


Näkösuojaksi ikkunaan laitoimme tuollaista ikkunakalvoa, joka kiinnitetään pelkällä vedellä, joten se on halutessaan helppo repäistä pois.                             Tässä vielä kuvaa samaisesta ikkunasta ennen pokien maalaamista.

                               

Minä olin niin tyytyväinen lopputulokseen, että aloin haaveilla muidenkin ikkunapokien maalaamisesta, mutta jostain syystä mies ei ollut ollenkaan yhtä innostunut asiasta ;)


                 Mukavaa lauantai-iltaa Sinulle, kiva kun piipahdit :)


                                                                         

4 kommenttia:

 1. Toi oli ensimmäinen asia mikä me tehtiin edellisesssä asunnossamme, maalattiin kaikki ikkunapokat ruskeista valkoisiksi ja mikä muutos. :D
  Ja toi teidän muutos on ihan mielettömän hyvä. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Ikkunapokien maalaus tekee ihmeitä.
  Meillä oli aiemmin ruskeat pokat,jotka maalasin viime vuonna valkoisiksi. Kyllä tuli valoisaa ja raikasta :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Olen haeskellut raidallista ikkunakalvoa ja olisinkin kysynyt, mistä olet tuon kuvissasi näkyvän kalvon ostanut? Se näyttää mielestäni tosi hyvältä!

  T:Marjukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marjukka! Kalvo on ostettu paikallisesta remonttitarvikkeita myyvästä kaupasta. Uskoin, että voisi löytyä ihan K-Raudasta ja vastaavistakin. Myydään metritavarana.

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails