Moi taas!
Ihana aurinkoinen viikonloppu takana ja nyt taas valmistaudutaan uuteen työviikkoon. Aikasta mukavan näköistä säätä näyttää lupaavan lähipäivillekkin. Pitäisiköhän karata töistä ruokatauolle ulos syömään eväitä ;)
Viikonloppuna meillä valmistetettiin niin ruoka kuin jälkkärivohvelitkin ulkosalla. Grillissä oli tällä kertaa mm. kasvisnyyttejä; sinihomejuusto-parsakaali- kukkakaalinyyttejä ja peruna-hallouminyyttejä.
Suosittelen eteenkin noita kaalinyyttejä.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Sinihomejuusto- parsakaali- kukkakaalinyytit
6 annosta
.n. puolet isosta kukkakaalista
pieni nippu parsakaalia
2 nippusipulia varsineen
mustapippuria
sinihomejuustomurua
1.Paloittele kaalit pieniksi nupuiksi. Pilko sipulit ohuiksi suikaleiksi ja hienonna varret.
2. Levitä kasvikset foliopalojen päälle ja mausta mustapippurilla.
3. Kypsennä grillissä n. 15 min.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Peruna-hallouminyytit
keitettyjä perunoita
halloumijuustoa
paprika
sitruunanmehua
oreganoa
mustapippuria
1. Kuori tarvittaessa perunat ja viipaloi ne. Viipaloi halloumi.
2. Paloittele paprika
3. Lado foliopalojen päälle perunat, halloumi ja paprika. Mausta sitruunanmehulla, oreganolla ja mustapippurilla.
4. Grillaa nyyttejä n. 10-15 min kunnes juusto sulaa ja paprikat ovat hieman pehmenneet.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Aurinkoisin alkuviikko terveisin,
Nams! Nämä kyllä ehdottomasti toteutuslistalle!
VastaaPoistaOi, peruna-hallouminyytit kuulostaa kyllä ihanilta, pitääpä joskus kokeilla :)
VastaaPoista