sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hienot hetket eivät ole sattumaa


 Kuva: Ei Seurahuoneella tarvii välttämättä asua nauttiakseen kaupungin parasta aamiaista. Aamiainen tarjolla kaikille Lahelaisille ja muillekin joka ikinen aamu...

                                                           (alimmainen kuva täältä)


Terveisiä Lahdesta! 

Ihana viikonloppu takana! Niin kuin facebookin kautta blogiani seuraavat jo tietävätkin niin yövyimme miekkosen kanssa Seurahuoneella. Hotelli on remontoitu toukokuussa ja oikein kivalta ja siistiltähän siellä näytti. Aamiaista nautittiin mustavalko raidallisella tapetilla tapetoidussa huoneessa. Luulempa, että tapetti on samaa jota meiltäkin löytyy kotoa. 
Napsin muutamia kuvia hotellihuoneesta teillekkin. Huvitti, kun tuo meidän matkalaukkukin mätsäsi niin hyvin huoneen väreihin. Alimmainen kuva on napattu Seurahuoneen facebook sivuilta.

Mutta nyt purkamaan matkalaukut ja saunan kautta nukkumaan. Kello soi huomenaamuna taas kuuden jälkeen ja luulempa ettei silloin paljoa naurata ;)

Mukavat illan jatkot!
2 kommenttia:

  1. Itsekin just kotiuduttiin Turun Caribia kylpylästä, siellä oli vähän huoneet ajan saatossa kärsineet ;) Teillä on ollu viihtysät olot ja ilmeisesti muutenkin onnistunu viikonloppu !

    VastaaPoista
  2. Lahti on kiva kaupunki (synnyinkaupunkini)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails