tiistai 29. lokakuuta 2013

Kirjaimia, numeroita ja raitaaHeips!

Haksahdin jälleen ruokakaupassa aivan ylimääräisiin ostoksiin, nimittäin tuohon kirjain- ja numeromukiin. En voinut vastustaa noita musta-valkoisia ihanuuksia vaikka kaapit pullistelevatkin astioita jo ennestään.
Yhtään kippoa ja kuppoa ei olisi kyllä tarvinnut! Perustelin ostoksia miehelle sillä, että vien mukit töihin, mutta eihän niitä sielläkään teetä keitellessä yksi ihminen kovinkaan monta tarvitse ;)
Raidallisen mukin ostin jo aikaisemmin cittarista ja tuon raidallisen lautasen nappasin viikonloppuna mukaan Ikealta. 

Aika kivat löydöt, eiks totta ?!4 kommenttia:

 1. Ihania ovat! Menenkin heti hakekaan tuon lautasen ikeasta :)

  VastaaPoista
 2. Noi on ihania, pari raita lautasta pitää hakea itsekkin, vaikka minäkään en niitä tarvitse :)
  Hei, raidoista tuli mieleeni oliko teillä sitä Elloksen musta-valkoraitatapettia jossain? Ainaki se pilkullinen oli Ellosta, eiks jeh? Mulle tuli ihan kamala visio että makkarin seinä tarvii raitatapettia, niin olisin vaan kysynyt kokoemuksia noista, oliko ne paprutapetteja vai non-woven, että oliko pohjalla liisteri vai non-woven liima?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilkullinen tapetti on tosiaankin Ellokselta. Oli sellaista suoraan seinälle vedettävää, kätsyä tapettia. Pojan huoneessa oleva raitatapetti oli samanlaista tosin se oli Båras tapettia (http://hanna-powderroom.blogspot.fi/2011/06/plain-plain-stripes-new-classic.html) eli ei siis Ellokselta.
   Yritän saada tuosta pilkullisesta tapetista pian parempia kuvia tännekkin.

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails