keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Syyskuun aikana loppuun kulutetut

Littlebigthings blogista apinoin idean tähän postaukseen. LittleB on tehnyt kuukauden aikana loppuneista kempparituotteista postauksia omaan blogiinsa ja hänen viimeisimmän loppuneet tuotteet  postauksensa innoittamana aloin minäkin ottamaan tyhjentyneet purkit ja purnukat talteen.  Eilen sain vihdoin otettua niistä kuvatkin. Vähän kyllä huvitti tuo "roskien" kuvaaminen, mutta tämä on kyllä ihan oiva tapa esitellä tuotteita joita käyttää ja ehkä kirjoittaa niistä muutama sananenkin.

Mutta sitten asiaan,  eli olkaapas hyvät, minun syyskuussa loppuun käytetyt kemppari tuotteet! Aika hiusaine voittoista on...



Kuten kuvista näkyy olen viime aikoina suosinut noita  Tigi Bed Head tuotteita. 
Isot pumppupullot shampoolle ja hoitoaineelle on kätsyt kylppärissä. 
Tuossa shampoossa on ihana kinuskinen tuoksu. Extre straight hoitoainetta ole käyttänyt taltuttamaan luonnonkiharani. Tämän jälkeen hiukset ovat helposti selvitettävät. Tuota hoitoainetta olen käytänyt aikaisemminkin, eli hyväksi havaitut tuotteet ovat nämä.

Hiuslakkoja on tyhjentynyt tässä kuussa useampi pullo. Yllätyin itsekkin, että noiko paljon sitä on tullut otsonikerrosta ohennettua yhden kuukauden aikana...
Tuossa sinisessä lakassa on myös tosi herkullinen tuoksu.

Schwarzkopfin hiuspuuteri on yksi lempparituotteistani, ja sitä olen käyttänyt loppuun monta purkkia. 

Wellan Balance Scalp serumin ostin kun kärsin pienoisesta hiuskriisistä pari vuotta sitten ja nyt sain senkin käytettyä loppuun.  Tämä on hyvä tuote jos kärsii hiustenlähdöstä. Tästä tuotteesta olen aikaisemmin kirjoitellut täällä.


Yves Rocherilta blogin kautta saatu kuorintavoide tuli myös käytettyä ihan viimeisiä rippeitä myöden loppuun. Tästä tuotteesta kirjoittelinkin teille aikaisemmin täällä. Doven suihkusaippoissa on aika voimakas tuoksu, mutta jotenkin tykkään että noiden käytön jälkeen on raikas ja puhdas olo.

Garnierin BB-voide kasvoilla kuljin koko kesän. Ihanan helppo levittää eikä liian rasvainen. Tämän ostin jo toissa kesänä eli riittoisa purkki oli. Tästä olen aikaisemmin kirjoitellut täällä.

Diorin meikit on lemppareitani  ja nyt meni tiensä päähän yksi lemppari huulipunistani, nyyh!

Lorealin pohjusvoidetta olen käyttänyt myös useamman purkin. Tätä käytän aina silloin kun iholla on jotain pientä peitettävää tai kun haluan meikkivoiteen kestävän pikkutunneille saakka. Ekan kerran kirjoittelin pohjustusvoiteesta täällä.





Taidan ottaa tämän kuukauden tavoitteeksi tyhjentää kaikki kaapeissa ja laatikoissa pitkään lojuneet purkin pohjat. Tässä kuussa tyhjeni 11 purnukkaa, katsotaan mikä on tilanne marraskuun alussa.

Nyt saunan pesuun ;)


2 kommenttia:

  1. Haha, haluisin ostaa aina kunnon shampoita, mutta musta mun tukka on aina ihan samanlainen, millä tahansa pesen sen. :-) Nyt tosin hoitoainetöhnä on punaiselle tukalle sävyttävää!

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails